Chelsea: közel a megegyezés Szoboszlaival – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.04. 11:00
null
Olasz értesülések szerint Szoboszlai Dominik napokon belül megegyezhet a Chelsea-vel (Fotó: Getty Images)
Az olasz tuttomercatoweb.com értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) jelenleg 10. helyen álló Chelsea napokon belül megegyezhet a magyar válogatott csapatkapitányával, a német RB Leipzig középpályásával, Szoboszlai Dominikkal. A középpályás menedzsere, Esterházy Mátyás azonban cáfolta az olasz sajtóhírt.

A lap úgy tudja, a Chelsea és Szoboszlai folyamatosan kapcsolatban vannak egymással, s nagyon közel állnak az üzlet megkötéséhez, a transzfer pedig a következő napokban le is záródhat. Az olaszok szerint az üzletben szerepet játszhat a Chelsea 2022 végén kinevezett technikai igazgatója, Christopher Vivell is, aki korábban az RB Leipzignél dolgozott hasonló pozícióban.

Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás a sportal.hu-nak cáfolta az olasz sajtóhírt.

„Egyetlen másik klubbal sincs szó egyezségről, semmilyen bejelentéssel nem készülünk a közeljövőben" – fogalmazott a játékosügynök, aki hozzátette, Szoboszlaira fontos tétmeccsek várnak a közeljövőben, azokra kell koncentrálnia nem a jövőjéről szóló pletykákra.

Mint ismeretes, a Chelsea FC az orosz–ukrán háború miatt távozó Roman Abramovics után új kézbe került, Todd Boehly pedig nem sajnálta a pénzt új játékosokra, s a téli átigazolási időszakban 344 millió euróért igazolt labdarúgókat, ám egyelőre Enzo Fernández vagy Mihajlo Mudrik sem váltotta meg a világot, hiszen a csapat továbbra is szenved, 2023-ban lejátszott 11 meccse közül csupán egyet nyert meg négy döntetlen és hat vereség mellett, ráadásul mindössze négy gólt szerzett ezeken a találkozókon. Ezek után nem lenne meglepő, ha nyáron további, jelentős változások lennének a keretben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik