Chelsea: a franciák Sevcsenkót vizionálják Lampard helyére

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.05. 13:45
null
Korábbi csapattársa válthatja Lampardot a Chelsea kispadján? (Fotó: AFP)
A korábbi aranylabdás futballista, az ukrán Andrij Sevcsenko válthatja a londoni Chelsea vezetőedzői posztján Frank Lampardot – írta a Le10Sportra hivatkozva a Magyar Távirati Iroda.

Az MTI felidézi, a francia portál híre azután látott napvilágot, hogy a Chelsea a legutóbbi hat mérkőzéséből négyet elveszített a Premier League-ben, s a hazai pályán a Manchester Citytől vasárnap elszenvedett 3–1-es vereség nyomán csak kilencedik a tabellán a néhány hete még a bajnokesélyesek között emlegetett együttes.

A 2016-tól az ukrán futballválogatott szövetségi kapitányaként dolgozó, 44 éves Sevcsenko neve azért is vetődhetett fel Lampard-utódként, mert máig jó viszonyt ápol a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal. Annak idején az orosz milliárdos hívására szerződött Sevcsenko a vele Bajnokok Ligáját is nyerő AC Milantól a Chelsea-hez, amelyben 2006 és 2009 között játszott – tette hozzá a távirati iroda.

A Le10Sport megjegyezte, hogy Sevcsenko 14 éves fia, Kristian a Chelsea ifjúsági akadémiájának növendéke, és nagy tehetségnek számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik