BL: Guardiola valószínűleg nem számíthat kulcsjátékosára az Atleti ellen

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.01. 16:47
null
Guardiola szerint Rúben Diasnak még szüksége van két hét pihenőre (Fotó: AFP)
Megtartotta sajtótájékoztatóját az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulóját megelőzően a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola. A spanyol szakember többek között arról is szót ejtett, hogy az Atlético Madrid elleni, jövő hét keddi BL-meccsen sérülés miatt feltehetőleg nem számíthat kulcsjátékosára, Rúben Diasra.  

 

„Rúben és Cole Palmer is sérült, a többiek rendben vannak – kezdte Pep Guardiola, akit arról is kérdeztek az újságírók, hogy mikor térhet vissza, illetve játszhat-e a portugál sztárvédő az Atlético Madrid elleni hazai meccsen. – Nem tudom, hogy meddig lesz sérült. Az orvos szerint négy-hat hetet kell kihagynia. Most a negyedik hétnél jár. Szerintem még szüksége van két hét pihenőre.”

Rúben Dias március elején, a Peterborough United elleni FA-kupa-találkozón sérült meg, így többek között a Manchester United elleni városi rangadót is ki kellett hagynia.

Az 51 éves menedzser hangsúlyozta, jelenleg nem az Atlético Madridra és a Liverpool eredményeire, hanem következő bajnoki ellenfelére, a Burnleyre koncentrál.

Guardiola azt is elmondta, az edzésen nyújtott teljesítmények alapján állítja össze a kezdőcsapatot. Szerinte változó állapotban tértek vissza játékosai a válogatott szünetről: „vannak, akik frissen, vannak, akik kevésbé.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik