Arsenal: újabb árulkodó jelek – Aubameyang már Angliában van

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 20:29
Újabb fejlemények a Pierre-Emerick Aubameyang, Michy Batshuayi, Olivier Giroud alkotta történetben. A Dortmund már Londonban tartózkodó támadója – akiről mindenben megegyezett egymással a két klub – szerda reggel orvosi vizsgálatra hivatalos az Arsenalnál. Batshuayi kölcsönvételéről állítólag szintén megállapodás született – a belga a Dortmundhoz kerül a tavaszi szezonra –, viszont Giroud még bekavarhat.

Délután még arról írtak a megbízhatóbb angol források, hogy az Arsenal és a Chelsea 20 millió fontos vételárban egyezett meg, viszont a „kékek” ezt még lejjebb próbálták vinni, ezért az „ágyúsok” véget vetettek a megbeszéléseknek, abban bízva, hogy rá tudják venni a franciát, inkább a Dortmundot válassza.

A helyzet annyiban módosult, hogy az esti hírek szerint a londoni klubok mégis megállapodtak egymással: a Chelsea 18 millió fontot fizet Giroud-ért, aki egyébként ott lesz a ma esti, Swansea elleni meccsen az Arsenal kispadján…

Aubameyangot a családjával együtt kora délután videózták le a dortmundi reptéren, majd nem sokkal később Kaveh Solhekol‏, a Sky Sports újságírója arról számolt be a Twitter-oldalán, hogy a gaboni futballista megérkezett az Arsenal edzőközpontjába – ha minden a tervek szerint halad, akkor a szerda délelőtti orvosi vizsgálat után jelentik be hivatalosan az érkezését.

Florian Groeger on Twitter

BREAKING! @Aubameyang7 ist mit seiner Familie soeben an @DortmundAirport angekommen. https://t.co/S3GkcUZPHy


A Twitteren már egy Aubameyang feliratú Arsenal-mez is terjedni kezdett:

Mike Sanz on Twitter

Just beautiful.


A Kicker szerint az angol együttes klubrekordot jelentő 55 millió fontot (63 millió euró) fizet a Dortmundnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik