Arsenal: nem akarták, de elszabadították az áprilisi tréfát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.01. 16:36
Április 1-jén, bolondok napján óvatosan kell szemezgetni az írott sajtó híreit, termékeit, hiszen minden bokorban megbújhat egy elvetemült átverés. A Premier League-ben szereplő Arsenal kezében visszafele sült el a nem létező fegyver.

Történt, hogy a klub a Twitteren közölte a szurkolókkal, Jack Wilshere és Tomás Rosicky visszatért a keretbe és teljes értékű edzésmunkát végez. Santi Cazorla már futóedzéseken vesz részt, de az ő visszatérésére várni kell néhány hetet. Jack Wilshere és Tomás Rosicky visszatért a keretbe és teljes értékű edzésmunkát végez. Santi Cazorla már futóedzéseken vesz részt, de az ő visszatérésére várni kell néhány hetet.

 



 

A szurkolóknak nem kellett több. Elolvasták a hírt, rápillantottak a dátumra és máris támadtak. Rengetegen jelezték, hogy ez a legátláthatóbb áprilisi tréfa, és nem hajlandóak elhinni, hogy Jack Wilshere egészséges lenne.

Az ok nagyon egyszerű. Az angol középpályás rendkívül sérülékeny, a jelenlegi szezont teljes egészében kihagyta egy nyári sérülés miatt, de szinte minden szezonjában volt példa egy-egy súlyosabb egészségügyi problémára, amely hetekig, hónapokig távol tartotta a mérkőzésektől.

Az Arsenal tehát egy teljesen valós és véresen komoly tájékoztatást adott, mégis áprilisi tréfa lett belőle. Érdemes szemezgetni a hitetlenkedő szurkolók reakciói között.

Az „ágyúsok” legközelebb a Watford ellen lépnek pályára a Premier League-ben, szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik