Arsenal: balhé! Újra látnák a szurkolók Wilshere-t, de nem ebben a klubban

Vágólapra másolva!
2016.04.04. 13:14
null
Wilshere (balra) balhéba keveredett (Fotó: The Sun)
Jack Wilshere, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal játékosa ezúttal egy szórakozóhelyen balhézott.

A beszámolók szerint Wilshere is részese volt két, férfiakból álló csoport összetűzésének, amely majdnem tettlegességgé fajult egy londoni klub előtt. A középpályásról felvétel is készült, és habár nem vehető ki jól a videón, fotó is készült, amelyről egyértelműen be lehet azonosítani az angol válogatott játékost. A rendőrség elmondása alapján senki sem sérült meg a konfliktusban, azt viszont nem tárták a nyilvánosság elé, kik vettek részt benne.

A szurkolók közül többen értetlenségüket fejezték ki az esettel kapcsolatban, mondván a középpályásnak inkább a visszatérésre kellene koncentrálnia, és nem egy szórakozóhelyen múlatnia az időt, valamint rendőrségi ügybe keverednie.

Wilshere bokasérülés miatt tavaly június óta nem lépett pályára tétmérkőzésen, ennek ellenére Roy Hodgson angol szövetségi kapitány a hírek szerint kulcsszerepet szán az Arsenal játékosának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik