Anglia: teljesül a különös kérés az Arsenal elleni dupla után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 15:45
null
Úgy tűnik, Eric Lichaj végül mégis eléri a célját, és lehet egy kutyája (Fotó: uk.sports.yahoo.com)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó FA-kupában a legjobb 32 közé jutásért vívott mérkőzésen a Nottingham Forest meglepetésre 4–2-re legyőzte az Arsenalt. A másodosztályú együttes egyik hőse a duplázó Eric Lichaj volt, aki a két gólja ellenére nem lehetett maradéktalanul elégedett – a feleségével kötött megállapodás miatt ugyanis ahhoz, hogy kutyát tarthasson, egy mesterhármasra lenne szüksége a jelenleg is zajló szezon bármelyik meccsén.

 

A 29 éves futballista felesége, Kathryn nemrég szinte lehetetlennek tűnő feltételhez kötötte, hogy kutyájuk lehessen: a védőnek a jelenlegi szezon során három gólt kell szereznie egy mérkőzésen – az amerikai játékosnak korábban még dupláznia sem sikerült egy meccsen Angliában.

Lichaj az FA-kupában a 20. és a 44. percben is betalált az Arsenalnak, csapata pedig a második félidőben kétszer is tizenegyeshez jutott, ám ezek közül egyiket sem ő végezhette el, így hiába járt hozzá nagyon közel, végül nem sikerült tripláznia.

A védő ezt követően a meccs utáni interjújában felhívást tett közzé, hogy „mindenki, aki unatkozik”, küldözgessen kutyás képeket és mémeket a feleségének, hátha meggondolja magát és annak ellenére is megengedi, hogy kutyája legyen, hogy „csak” két gólt szerzett.

Ilyen, és ehhez hasonló bejegyzésekkel segítették Eric Lichajt nemes célja elérése felé:

Kieran Dowell on Twitter

GetEricADog https://t.co/Zkgrl65cYt



A kezdeményezéshez rendkívül sokan csatlakoztak, Kathryn pedig végül beadta a derekát. A hölgy elmondta, hogy kész belemenni az „üzletbe”, csak ne küldjenek több kutyás képet.

Kathryn Lichaj on Twitter

Ok guys you & @EricLichaj win! I said we will look into it.. please no more pictures of dogs!! https://t.co/ZHDJmT6IY3


ANGOL FA-KUPA

A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Nottingham Forest (II.)–Arsenal 4–2(Lichaj 20., 44., Brereton 64. – 11-esből, Dowell 85. – 11-esből, ill. Mertesacker 23., Welbeck 79.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik