Anglia: távozik a neves bíró, irány Szaúd-Arábia!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.16. 15:43
Az angol professzionális játékvezetőket tömörítő szervezet közleményében bejelentette, hogy az egyik legelismertebb angol játékvezető, Mark Clattenburg távozik Európából, és Szaúd-Arábia felé veszi az irányt.

A Sky Sports értesülései szerint két forgatókönyv van terítéken: vagy már most, a jelenleg is zajló szezonban távozik, vagy az idény végén int búcsút Európának a 2016-os esztendőben FA-kupa-, Bajnokok Ligája- és Európa-bajnoki döntőt is dirigáló játékvezető.Sky Sports értesülései szerint két forgatókönyv van terítéken: vagy már most, a jelenleg is zajló szezonban távozik, vagy az idény végén int búcsút Európának a 2016-os esztendőben FA-kupa-, Bajnokok Ligája- és Európa-bajnoki döntőt is dirigáló játékvezető.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen szerepet szánnak Clattenburgnek, az azonban árulkodó jel, hogy a Szaúd-Arábiai Labdarúgó-szövetség bírói bizottságának vezetője, Howard Webb nemrég távozott a posztjáról, hogy az Egyesült Államokban a videobíró bevezetésében segédkezhessen.

A 41 éves Clattenburgöt korábban a kínai élvonalba is csábították, ennek ellenére Szaúd-Arábiában folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik