Anglia: a menedzser fiát is kirúgták a rasszista orgia miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 17:28
Három játékosát is elbocsátotta a Premier League-ben szereplő Leicester City, miután kiderült, hogy a klub idényzáró thaiföldi túráján orgiát tartottak helyi hölgyekkel, s közben rasszista kifejezéssel illették őket. Az elbocsátottak között van Nigel Pearsonnak, a Leicester menedzserének fia, James Pearson is.

„A Leicester City megszüntette Tom Hopper, Adam Smith és James Pearson szerződését. A klubon belüli vizsgálatokat követően kiderült, mi történt a csapat jótékonysági thaiföldi túráján – állt a klub közleményében. – A játékosok a Leicester Cityt, Leicester városát, a klub szurkolóit, a Premier League-et és az angol labdarúgást képviselik a nagyvilágban. Alapvető elvárás, hogy a klub tradícióihoz méltó közösségi és családi normáknak megfelelően viselkedjenek.”

A három játékos videóra vette az orgiát, és a barátaik között terjesztette, s azt követően jutott el a klub vezetőségéhez, hogy a Sunday Mirror munkatársának kezébe került.

A Leicester City tulajdonosa Vichai Srivaddhanaprabha thaiföldi milliárdos, akinek révén a Leicester City három éve együttműködik a thai turisztikai hivatallal.

A nyilvánosságra került videót itt lehet megtekinteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik