Anglia: a Juventus és az Inter is vinné a Man. City támadóját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 14:17
Sztevan Jovetics, a Manchester City montenegrói labdarúgója a szezon végén visszatérhet Olaszországba. A korábban a Fiorentinában is futballozó támadó nincs túl jó formában, vetélytársat igazoltak mellé a télen, és még a Bajnokok Ligája-keretből is kitették. Gianluca Di Marzio, a Sky Italia újságírója szerint a Juventus és az Internazionale is szerződtetné a kegyvesztett csatárt.

A Juventus régóta figyelemmel kíséri Joveticset, 2013-ban éppen a torinóiak orra elől happolta őt el a Manchester City. A Serie A listavezetőjének számításait ezúttal az Inter húzná keresztbe, Roberto Mancini vezetőedző Mauro Icardi mellett játszatná a 25 éves csatárt, aki Wilfried Bony szerződtetésével már csak negyedik számú csatárnak számít Manchesterben Sergio Agüero, Edin Dzeko és a télen érkező elefántcsontparti mögött.

Ha visszatér Olaszországba, Jovetics ismét rendszeres játéklehetőséghez juthat, és a sikerek felé vezető útra terelheti a karrierjét.

A transfermarkt.de által 20 millió euróra taksált Jovetics a 2014–2015-ös szezonban 24 tétmérkőzésen öt gólt szerzett, szerződése 2018-ban jár le a Manchester Citynél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik