Anglia: a Fradi korábbi szélsője a Nottsban folytatja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 16:48
null
Julian Jenner egy évre aláírt a Notts Countyhoz (Fotó: nottscountyfc.co.uk)
A Ferencváros korábbi szélsője, Julian Jenner az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Notts Countyban folytatja a pályafutását. A 32 éves holland szélső egyéves szerződést kötött Ricardo Moniz csapatával.

 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ricardo Moniz által irányított, a harmadosztályból a szezon végén búcsúzó együttesnél már a felkészülési időszak elején felvetődött a holland szélső neve, aki terveinek megfelelően csatlakozott az alapozást megkezdő kerethez.

Nem sokkal később angol sajtóértesülésekre hivatkozva megírtuk, hogy Jenner alá is írhat az angol harmadosztályból kieső csapathoz, a feltételezések pedig valóra váltak.

A Ferencváros és a Diósgyőr korábbi játékosa azóta mindenben megegyezett a Notts County vezetőségével, és az orvosi vizsgálatokon is átesett.

A 31 éves szélső 2012 és 2014 között a Ferencvárosban játszott, tavaly nyáron edzői állást kapott a holland élvonalbeli Vitesse-nél, majd az ősz folyamán váratlanul visszatért a pályára, amikor elkötelezte magát a diósgyőriekhez. A DVTK-ban hat mérkőzésen összesen 165 percet játszott az NB I-ben, ám a szezon végén szerződést bontott a klubbal.

Jenner egyéves szerződést írt alá az angol negyedosztály rajtjára készülő Notts Countyval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik