Sebők Vilmos elnézést kért a szurkolóktól

Sebők Vilmos elnézést kért a szurkolóktól

Írjon még 3 karaktert
Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a moderator@nemzetisport.hu e-mail címen.
Rendezés:
Leoking
Leoking2024. 02. 29. 10:56

a porsés sebők nem változik. bulika pénzecske

TerokNor
TerokNor2024. 02. 28. 12:56

Persze Schumira azért sem sértődtek meg akkoriban, mert abban a világban még nem az volt az értékmérő, hogy meg tudunk-e sértődni valamin, majd jól felháborodva megpróbáljuk megvédeni, szegény megalázottakat (angolokat), és ezzel bizonyítsuk be másoknak, hogy mi is fontos emberek vagyunk. Pedig nem, senki nem lesz fontosabb vagy értékesebb attól, hogy minden vackon felháborodik, hül.yébb az lesz, de fontosabb nem. :D

TerokNor
TerokNor2024. 02. 28. 12:40

1. Schumit soha senki nem kezdte ki a vezénylése miatt. Egész egyszerűen azért, mert nem volt okuk rá, egy örömünnep nem minden országban szól arról, hogy karót nyelve vigyázzba kell állnia mindenkinek. És mivel nem sértett és nem is akart senkit megsérteni, ezért nem volt ok belekötni. 2. Vilit nem az angol szurkolók hurrogták le, és senki nem készített róla felvételt, hogy nézd milyen bunkó, hanem egész egyszerűen mindenki ünnepelt, és ő is ezt tette a maga módján. 3. A magyar szurkolóknak nevezett PC-kommandó jelentette ki, hogy az angolokat vérig sértette az ünneplésével, és a magyar szurkolóknak nevezett akárkik kezdtek el balhézni az angolok védelmében. Angliában és a Pool-nál ez egy percig sem volt téma, - eddig. :D Persze majd ha a magyar PC-kommandó elmagyarázza az angoloknak, hogy ez miért is olyan óriási sértés az angolokra nézve, akkor majd ott is lesznek olyanok, akik rettentően megh fognak sértődni. :D

AjosagosJoliNeniAharmadikrol
AjosagosJoliNeniAharmadikrol2024. 02. 28. 12:28

Én a Zita miatt meg csak a szüneteket nézem,a meccset nem.

andri-olafsson
andri-olafsson2024. 02. 28. 11:48

Bíró - Sebők - Kiskapusi, Szlezák - Jenei, Pető, Szanyó, Fehér, Tóth - Kopunovics, Kovács.

andri-olafsson
andri-olafsson2024. 02. 28. 11:18

totola Még annyit, hogy ha valaki a fogadási maffia pénzét csak úgy elrakja és ha kérik nem adja vissza, akkor az megnézheti magát. És tökmindegy, hogy Sebők Vilinek hívják vagy C. Ronaldónak. De mint látod Vili él és virul...

andri-olafsson
andri-olafsson2024. 02. 28. 11:10

jack-beauregard Érdekfeszítő, amit írsz. Csak mert én az 1993-as Portugál Nagydíjtól a pályafutása végéig kőkemény Schumis drukker voltam, Hungaroringre rendszeresen kijártam, van vele közös fotóm, autogramom meg amit akarsz. De ilyen hülyeségről, amit állítasz nem hallottam. Egy időben elkezdte vezényelni az olasz Himnuszt és elég sokszor elsütötte, amikor nyert. Nem tapasztaltam, hogy visszafogná magát, pláne én, aki még a reklámjait, könyveit is nyomon követtem, állítom, hogy sose hallottam vagy olvastam olyanról, hogy valaki háborgott volna miatta.

andri-olafsson
andri-olafsson2024. 02. 28. 11:10

totola Hát ebből sajnos nem derült ki semmi. Már ott rosszul indul, hogy "D. Károly szerint..." gondolom azért kell kitakarni a nevét, mert börtönviselt, az ilyenek meg bármit kitalálnak, hogy enyhítsék a büntetésüket esetleg ki is színezik a történetet. Az meg teljesen mindegy, hogy Vili játszott vagy nem játszott, nem bizonyítható, hogy ő volt a hunyó az általad leírtak alapján. Itt annyi a fix, hogy te szentül hiszel az általad valószínűleg nem is ismert D. Károly történetében. Na most itt meg olyan jól értesülten harsogsz, mintha te magad is résztvevő lettél volna, vagy legalábbis előtted adták-vették volna a pénzeket és pontokat. Hagyjuk már Kálmán bácsit nyugodni békében. Mikor bundázott? A 80-as években, hogy kevered te most ezt ide Sebőkhöz?

lahm80
lahm802024. 02. 28. 09:55

Belga6... pontosan így van. Egy női műsorvezető pláne aki látványos is és érti is sokkal inkább oda illő. De a Sipoc J is teljesen jó az arénában. De ez a Lehel meg a másik. Csak mindent elkomolytalankodnak. Én nem tudom miért a lehel maradt ott és nem az exe?!?!

belga6
belga62024. 02. 28. 09:45

De ha már itt tartunk, Szedmák Zita egy nagyon kellemes meglepetés, szuper műsorvezető. Lissák Laurának meg mindig nagyon szurkolok, hogy végig tudjon mondani egy mondatot.

belga6
belga62024. 02. 28. 09:37

Ettől az esettől eltekintve sem méltó arra, hogy szakkommentátor legyen. Intellektuálisan is kevés hozzá, meg hát finoman szólva sem volt egy Orban Willi, így hét mire fel szakért. Állandóan csak a poénkodás, röhögcsélés megy a stúdióban. Eljött az ideje annak, hogy levegyék a képernyőről.

lahm80
lahm802024. 02. 28. 09:23

Mind a Lehel mind ez egész egyszerűen irritáló és nagyképű. Én ha meccs van és szünet ezek (direkt írtam ezt a szót ) vannak ott elkapcsolok. Nem tudom mit kellett tenni de a volt nője a lehelnek 1000x szimpatikusabb volt műsorvezetőnek erről a nagyképű labdakergetorol meg csak annyit hogy kb annyi IQ ja van mint amit előttem írt valaki, óvodába lehet nem vennék fel!!

RedBlackfan
RedBlackfan2024. 02. 28. 09:13

Van amit nem lehet semmissé tenni,főleg az internet világában.

jack-beauregard
jack-beauregard2024. 02. 28. 09:13

AjosagosJoliNeniAharmadikrol Pontosan erről van szó. Legközelebb egy döntőn, ahol az FA akkreditál, vagy éppen a Pool bajnokiján, ahol meg ők, esetleg azt mondják majd: Honnan jöttek, Magyarországról? Akkor a kakasülőről közvetíthetnek, a pályát messzire kerüljék el, mert kivezetésre kerülnek a stadionból.

lalo4310
lalo43102024. 02. 28. 09:11

Vilikém, nem ez marad meg, egy bunkóság, de el lehet felejteni. De azt a önfejű, rikácsoló, okoskodó, nagyképű stílus, amit "szagértőként" képviselsz, már egyre nehezebb. A csatornát sem értem, ez a követendő stílus? Celebként kell viselni a képernyő előtt? Időnként a műsorvezető adja alá a lovat, ő is megérne egy különálló misét.

AjosagosJoliNeniAharmadikrol
AjosagosJoliNeniAharmadikrol2024. 02. 28. 09:06

Nandorvill Az angolok pontosan tudják,hogy ki ő.Nem a szurkolók,hanem azok akik őt akkreditálták,akik beengedték a gyepre.Innentől kezdve térdre imához,hogy az angolok lássák,hogy ****,és túllépjenek rajta,és reménykedjünk benne,hogy nem készült még felvétel,ami felkerülhet mondjuk az X-re.

jack-beauregard
jack-beauregard2024. 02. 28. 09:01

totola, én arról írtam csak amiket idéztél. Sebők kalandjait sokan ismerik. Azt kihagytad, hogy amikor a Zetében játszott a szomszédban, Szlovéniában pakolgatták fel a téteket. Nem kicsiben. A Tippmix még sehol nem volt szponzorként a magyar fociban, de különböző oldalakon terjedt egy mém, ahol Sebők Zete mezének mellén egy hatalmas Tippmix felirat volt:)

totola
totola2024. 02. 28. 08:51

jack-beauregard! Maradjunk annyiban, hogy a képlet nem ilyen egyszerű. Nemcsak ez az egy meccs volt a Cottbusban, aminek elcsalásában részt vett, de ez volt az utolsó, mert később a megbízóik nem keresték már... Előtte válogatott meccseken és újpest meccseken is olyan váratlan eredményekben játszott közre, hogy az ázsiai és balkáni akkor tippmixmaffia jól járjon. Ők mindig tudták, hogy a kapust, vagy a védőket kell lefizetni. A Cottbussban is két magyar védő volt... A nyomozati anyagban (amik interpolos anyagok sokkal több konkrétum is van...). Az interpool annó nem a játékosokra utazott elsősorban, hanem a megbízóikra...

anonimre-nr1
anonimre-nr12024. 02. 28. 08:44

Meglátszik a nevelés.

jack-beauregard
jack-beauregard2024. 02. 28. 08:43

totola Azt írod, hogy 2 magyart fizettek le és egy nem adta vissza a pénzt. Azért mert Sebők játszott csak nem biztos, hogy ő volt, aki benyelte. Lehet, a másik gondolta úgy, hogy én nem tehetek semmiről nem is játszottam. A pénz marad.