NHL: a Washington túlórában, a Pittsburgh szétlövéssel nyert

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2016.03.16. 07:36
null
Mika Zibanejad (Ottawa Senators) is feliratkozott a gólszerzők közé a Minnesota Wild ellen, majd így ünnepelt (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Pittsburgh Penguins szétlövéssel gyűrte le a New York Islanderst, a Washington Capitals hosszabbításban bizonyult jobbnak a Carolina Hurricanesnél.

A listavezető kedden hosszabbításban nyert a vendég Carolina Hurricanes ellen. A győztes gólt a mesterlövészek listáján élen álló orosz Alekszandr Ovecskin ütötte, neki ez volt a 42. találata a szezonban, csapatának pedig az ötvenedik sikere.

Fontos mérkőzést nyert meg a rájátszásért harcoló Philadelphia Flyers a Detroit ellen, így a két csapat között már csak egy pont a különbség az éppen továbbjutó helyen álló Red Wings javára.

A Pittsburgh Penguinsben Sidney Crosby sorozatban kilencedik találkozóján szerzett pontot, együttese pedig szétlövésben bizonyult jobbnak a New York Islandersnél.

A sereghajtó Toronto Maple Leafs meglepő győzelmet aratott az élcsoporthoz tartozó Tampa Bay Lightining felett, míg az Ottawa Senators 7.1 másodperccel a vége előtt egyenlített a Minnesota Wild ellen, majd hosszabbításban még a győzelmet is kiharcolta.

Két nap alatt a második nyugati rangadót nyerte meg a Los Angeles Kings, amely előbb a címvédő Chicago Blackhawks, majd a Dallas Stars csapatát múlta felül.

NHL
ALAPSZAKASZ

Pittsburgh Penguins–New York Islanders 2–1 – szétlövéssel
Washington Capitals–Carolina Hurricanes 2–1 – h.u.
Montreal Canadiens–Florida Panthers 1–4
Ottawa Senators–Minnesota Wild 3–2 – h.u.
Philadelphia Flyers–Detroit Red Wings 4–3
Toronto Maple Leafs–Tampa Bay Lightning 4–1
Dallas Stars–Los Angeles Kings 2–5
San Jose Sharks–Boston Bruins 3–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik