NBA: hiába menne Carmelo Anthony New Yorkba, a Denver nem engedi

Vágólapra másolva!
2010.07.06. 13:16
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Denver Nuggets egyik magas rangú vezetője egyértelművé tette: semmilyen ügylet keretében sem engedik át vezérjátékosukat, Carmelo Anthonyt a New York Knicksnek.

A Nuggets 2015-ig szóló, 65 millió dolláros szerződéshosszabbítási ajánlatot tett az erőcsatárnak, akinek jövő nyárig van lehetősége választ adni. Szakértők úgy vélik, Anthony előbb-utóbb aláírja a megállapodást, mert ha nem teszi, és – jövő nyáron kivásárolva magát denveri szerződéséből – máshová ír alá, a szabályok értelmében több tízmillió dollárt veszít.

A játékos New Yorkba igazolásáról szóló pletykák akkor erősödtek fel, amikor napvilágot látott a hír: barátja, Amare Stoudemire egyezségre jutott a Knicksszel, és leendő csapata támogatásával mindent elkövet, hogy rábeszélje az állítólag szintén odavágyó Anthonyt a váltásra.

Bár a névtelenül nyilatkozó denveri vezető egyelőre azt is kizárta, hogy csereügylet keretében engedjék át az olimpiai bajnok kosarast, a Knicks vélhetően nem tesz le végleg a szándékáról, hiszen az Anthony, Stoudemire kettős megszerzésével jelentősen nőne az esélye arra, hogy övé legyen a legértékesebb kincs, az ezen a nyáron szabadügynökként szintén szabadon igazolható LeBron James.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik