NBA: Doc Rivers ülhet a keleti edzői székbe az All-Star-gálán

Vágólapra másolva!
2011.02.02. 17:28
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hivatalos honlapja megerősítette: Doc Rivers, a Boston Celtics főedzője lesz a keleti válogatott szakvezetője a február 20-i All-Star-mérkőzésen.

A bostoniak magyar idő szerint szerda hajnalban elkönyvelt sacramentói győzelme azt jelenti, hogy a Celtics mindenképpen a legjobb mérleggel bír majd február 6-án a Keleti főcsoportban – márpedig az alkalmi, ellenben megtisztelő edzői megbízatásnak ez volt a feltétele. Rivers 2008-ban győzelemre vezette a keleti válogatottat – abban az évben bajnok volt a Bostonnal, és ő lett az év edzője is.sacramentói győzelme azt jelenti, hogy a Celtics mindenképpen a legjobb mérleggel bír majd február 6-án a Keleti főcsoportban – márpedig az alkalmi, ellenben megtisztelő edzői megbízatásnak ez volt a feltétele. Rivers 2008-ban győzelemre vezette a keleti válogatottat – abban az évben bajnok volt a Bostonnal, és ő lett az év edzője is.

Az már korábban eldőlt, hogy a nyugati válogatottat Gregg Popovich, a San Antonio Spurs főedzője vezényli majd a Los Angeles-i gálán. A kezdő ötösökről a közönség döntött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik