NBA: a GSW elvesztette a centerét a teljes rájátszásra

Vágólapra másolva!
2019.04.16. 16:35
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Golden State Warriors centere, DeMarcus Cousins combsérülése miatt minden bizonnyal kihagyja a teljes rájátszást.

A Yahoo és az AP hírügynökség egybehangzói információ szerint a Los Angeles Clippers elleni mérkőzés negyedik percében megsérülő Cousins számára véget ért a szezon. A 28 éves center kedd reggel megy MRI-vizsgálatra, amelyen kiderül, van-e minimális esélye arra, hogy a nagydöntőben pályára lépjen – már ha a GSW eljut odáig.

A Yahoo forrásai szerint a Golden State-nél már elkezdtek felkészülni arra, hogy Cousins nélkül vívják meg a playoffot, ugyanis az első diagnózis szerint elszakadt a négyfejű combizma. Rögtön a combjához kapott meccs közben, amikor elterült a parketten, de segítség nélkül sétált be az öltözőbe. Cousins néhány hónappal ezelőtt tért vissza Achilles-ín-szakadásából, ami miatt egy évet hagyott ki.

Mint ismert, a Los Angeles Clippers a liga történetének legnagyobb rájátszásbeli fordítását produkálta, amikor 31 pontos hátrányból legyőzte idegenben a címvédő Golden State-et, így egyenlített a párharcban.

NBA, RÁJÁTSZÁS
FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐ
NYUGATI FŐCSOPORT
Golden State Warriors–Los Angeles Clippers 131–135
(33–25, 40–25, 35–44, 23–41)
A Warriors legjobb dobói:
Curry 29/15, Durant 21, Looney 19
A Clippers legjobb dobói: Williams 36/6, Harrell 25, Gallinari 24/9
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik