Női vízi ob I: rangadót nyert a Fradi, 25 gólos meccsen győzött Győrben a BVSC

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.18. 20:33
null
Fotó: fradi.hu
A BVSC-Zugló 15–10-re tudott győzni az Uni Győr vendégeként a női vízilabda ob I szerdai játéknapján. A nap másik két meccsén a Ferencváros idegenben verte a Dunaújvárost, míg az Eger otthon tartott erődemonstrációt a Tatabánya ellen.

A tíz gólt hozó első negyed után kétgólos előnybe került a zuglói gárda Győrben, amelyet további két negyeden át tartani tudott. A négy találatig jutó Jancsó Patrícia vezette vendégek a záró játékrészben egy 3–0-s rohanással húzták be a találkozót, s végül magabiztos, ötgólos sikert arattak – mindezt annak dacára, hogy a győriek közül Petik Panna hét lövésből hat gólt ragasztott a vendég kapuba.

Végig szoros volt a Dunaújváros és a Ferencváros ütközete, de a negyedik negyedre már kétgólos előnnyel fordultak rá a zöld-fehérek. A hazaiak 18 másodperccel a vége előtt egy gólra faragták hátrányukat, de az egyenlítés már nem sikerült, így Gurisatti Grétáék ünnepelhettek.

Az Eger egy pillanatra sme adott esélyt a Tatabányának, végig vezetve aratott hétgólos sikert. Az egri csapatban Szilágyi Dorottya három, Szellák Csenge négy gólt tett a közösbe.

VÍZILABDA
Tigra-ZF-Eger
–Tatabánya 13–6 (2–0, 4–2, 4–2, 3–2)
Dunaújvárosi FVE–FTC-Telekom 8–9 (3–3, 2–3, 0–1, 3–2)
GYVSE-Uni Győr–BVSC-Zugló 10–15 (4–6, 3–3, 3–3, 0–3)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik