Vízilabda: Vajon tudták-e a szerbek a titkot? – megkérdeztük Kásás Tamástól

Vágólapra másolva!
2023.04.18. 13:42
Április 20-ától látható a magyar mozikban A nemzet aranyai című film, amely a zsinórban három olimpiai bajnoki címet nyerő vízilabda-aranygeneráció történetét dolgozza fel. A sajtóvetítés napján Kásás Tamással beszélgetett az NSO Tv az érzelemdús, de egyben szórakoztató, és rengeteg kulisszatitkot eláruló alkotásról.  

200 doboz sör – bizony kikerekedett a szemünk, jól hallottuk-e, hogy vízilabdázóink ilyen komoly mennyiségben vásároltak az italból az 1997-es Európa-bajnokság döntőjének előestéjén. Kásás Tamás erre a történetre így emlékszik:

„Tisztában voltunk vele, hogy valami lesz, ami miatt inni kell egy kis alkoholt. De ez csak az egyik sörös történet” mondta háromszoros olimpiai bajnokunk az NSO Tv-nek.

Hogy a másik mikor és hol történt, az kiderül a videónkból, illetve részletesebben a filmből, amelyet április 20-ától játszanak a magyar mozik. Milyen volt a forgatás? Elérzékenyült-e valamelyik jeleneten? Hogyan kezelték a sydney-i olimpiai után, hogy itthon rocksztárok lettek, illetve mit jelentett nekik a magyar szurkolók szeretete? Erről is beszélgettünk a világklasszis pólóssal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik