KoroNapló: Kemény Dénes balatoni karanténra váltott

KEMÉNY DÉNESKEMÉNY DÉNES
Vágólapra másolva!
2020.04.30. 11:39
Kemény Dénes, a pólósok sikerkapitánya és exelnöke a mindennapi és az élsport lassú újraindulásában bízik, miközben a hazai karantént balatonira cserélte.


„Eljutottunk a második havi maradj otthonig. Nyilván ez senkinek sem könnyű, és ahogy az előző naplókban írtam már, a családtagok egymás iránti toleranciájának nem a sprint-, hanem az állóképességi változatát gyakoroljuk, s vannak számukra mindenképpen jó híreink.

Barátaink segítségével bevezettük a netet a balatoni nyaralóba, és így megszakítottuk a hazai karantént egy idegenbelire, hogy sporthasonlattal éljek. Mert azt tudjuk, milyen jó győzni otthon, na de a többórás busz- vagy repülőút hazafelé, na, az nyújtja a győzelmi mámort…

Szóval Fenyvesen vagyunk. Digitális oktatás Márknak vagy munkavégzés például nekem, épp ugyanaz Leányfalun vagy a nyaralóban, ha már az internet a meghatározó.

Amióta nem jelentkeztem, egy-két közéleti apróság: lehet, hogy mégis csak sikerül a FINA-vb-t 2022-re átvinni a 2021-re tolt olimpiát követő októberi rendezés helyett, ami nagyon jó lenne, mert így a vb megőrizné a sportértékét.

Szintén nem másodlagos, hogy a várhatóan enyhülő járványügyi korlátozások újra be fogják indítani a mindennapi és az élsportot, informális híreim ezt sejtetik, és ennek nagyon örülök. Mert ha már edzenek az uszodákban, a sportpályákon, akkor ott végül verseny és meccs is lesz…

Visszatérve a családi karantén új helyszínéhez, a nyaraló is teljesen szeparált, itt sem fertőzünk vagy fertőződhetünk, és noha a kutyánk imádja az erdőt, azért a balatoni úszás sincs ellenére!”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok),Galló Vilmos(Svédország),Gulácsi Péter(Németország), Juhász Dorka (Egyesült Államok),Kemény Dénes(Magyarország), Krueger John-Henry (Egyesült Államok), Davide Lanzafame (Magyarország), Planéta Szimonetta (Franciaország)
Korábban: Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián(Oroszország),Vojvoda Dávid(Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseitIDE KATTINTVAtekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik