Torres nászutas idegenvezetője is a tahiti válogatott tagja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.22. 15:08
null
Fernando Torres négy gólt lőtt, de így is jó barátságban vált el Tahiti kapusától (Fotó:Action Images)<br />
Nem mindennapi felfedezést tett a Marca egyik újságírója Brazíliában. A spanyol lap munkatársa kiderítette, hogy a Konföderációs Kupán az Európa- és világbajnok Spanyolországgal egy csoportban szereplő tahiti válogatott egyik tagja 2007-ben idegenvezető volt Fernando Torresnek, a spanyolok Tahiti ellen négy gólt is szerző csatárának az óceániai szigeten töltött nászútján.

Ephraim „Chico" Araned, aki kereten kívüli tartalékként utazott el Brazíliába Tahiti többnyire amatőrökből álló legjobbjaival, hat évvel ezelőtt a reptéren találkozott a mézesheteire a térségbe érkező Torresszel és bájos feleségével, majd megmutatta nekik a legfontosabb látnivalókat.

A Marcának adott nyilatkozatában arra is emlékezett, hogy a jelenleg 29 éves Torres azon a nyáron készült elhagyni az Atlético Madridot a Liverpool kedvéért.

„Mondtam neki, hogy őrült, ha nem a Real Madridba megy – idézte fel a találkozásukat a civilben idegenvezetőként dolgozó futballista. – Csodálatos napok voltak. Virággal vártam őket a reptéren, ahogy mindig is szoktam. Elvittem őket a szállodához, közben megmutattam nekik ezt-azt. Hazautazáskor is én vittem ki őket. Emlékszem, nem töltöttek sok időt a szigeten, mert Torres sietett Liverpoolba.”

A friss házaspár egykori utastársa és nászutaskísérője az interjúban (még a két nemzet csütörtöki mérkőzése előtt) arra kérte a Chelsea csatárát, hogy ha olvassa a sorait, és nem bánja, vele cseréljen mezt korábbi találkozásuk emlékére. Hogy a stoppolás figyelmes fülekre talált-e, arról nem érkezett információ, de egy biztos: ismét bebizonyosodott, milyen kicsi a világ.

A Marca a cikkében továbbá arról is beszámolt, hogy a megszólaltatott Araned az elmúlt években Cristiano Ronaldóval, Gigi Buffonnal és Antonio Cassanóval is találkozott idegenvezetőként az egzotikus szigeten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik