Dioufot összeverték egy szenegáli bár mosdójában

Vágólapra másolva!
2013.05.21. 18:34
null
Diouf gyakran keresi a balhét, most is megtalálta (fotó: Action Images)
A labdarúgás veterán rosszfiúja, El Hadji Diouf húzta a rövidebbet egy alkoholgőzös összetűzésben, szülőhazájában, Szenegálban. A Leeds United nyári vakációra hazatért támadóját egy tengerparti bár mosdójában hagyta helyben két másik férfi, akikbe korábban kötött bele az erősen ittas futballista – írja helyi lapokra hivatkozva a The Sun.

A beszámolók szerint közel tíz percen át ütötték és rúgták az elmúlt tíz évben számos angol PL-csapatban megfordult csatárt, csak akkor hagyták abba, mikor a bár személyzete megzavarta őket.

A The Sun egy szemtanút is idéz: „Diouf a feleségével volt, de rettentő részegre itta magát, az élő fába is belekötött, mindenkivel kiabált. Egy Thierry nevű férfi és a társa a mosdóknál ellátták a baját, vagy tíz percen át ütlegelték" – nyilatkozta a Le Populaire napilapnak az incidens idején a szórakozóhelyen tartózkodott férfi.

Harouna Deme szerint Diouf hazájában (is) gyakran keveredik balhékba, „legalább négy hasonló esetre emlékszem" – nyilatkozta a szenegáli lap főszerkesztője.

A Liverpool, a Blackburn és a Sunderland csapatait is megjárt El Hadji Diouf a pályán és a pályán kívül is gyakran hívta fel magára a figyelmet közel sem példás magatartásával: többször tiltották el köpésért, 2005-ben (a Bolton Wanderers játékosaként) egy évre elvették a jogosítványát ittas vezetésért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik