A Crouch család első közös sétája

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 14:52
Az immár három fős család a London vonzáskörzetében lévő csendes kisvárosban, Surreyben lakik, és itt is vitték első ízben sétálni kislányukat, Sophia Rubyt, aki március 14-én született.

Az angol válogatott futballista és tévés műsorvezető kedvese kissé fáradtnak tűnik a fotókon, azonban a szép kismama elmondása szerint, annál boldogabbak.

„Nem győzök betelni a gyönyörű kislányom látványával – idézi a Daily Mail című napilap Abbey Clancyt. Peter is fantasztikus, világ tetején érzi magát, annyira boldog."

Abbey a szülőszobában történtek részleteibe is beavatta az újság munkatársát, akinek elmondta, hogy kezdetben a gerincbe adott érzéstelenítés miatt nem voltak fájdalmai, azonban, amikor a kislány világra jött, akkor „horrorisztikus" fájdalmai voltak. Mára azonban már csak a felhőtlen boldogság maradt, valamint az, hogy a kissé fáradt kismama végre csapjon egy csajos estét a barátnőivel.

„A stylistommal körbejártunk már egy csomó boltot, és felpróbáltunk rengeteg ruhát, most már a hatalmas pocakom nélkül persze. Készülünk egy igazi csajos estére, amikor belevethetjük magunkat az áruházak forgatagába."

Ez nyilván majd egy olyan napon fog megtörténni, amikor a boldog apának nincs másnap meccse.

Fáradt, de boldog szülők tologatják a babakocsit (Fotó: Daily Mail)
Fáradt, de boldog szülők tologatják a babakocsit (Fotó: Daily Mail)
A szülőknek azért egymásra is jut idejük (Fotó: Daily Mail)
A szülőknek azért egymásra is jut idejük (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik