Real: Zidane szerint a madridiak nem igazolnak a télen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 18:53
Zinédine Zidane szerint a Real Madrid labdarúgócsapata nem szerződtet senkit a téli átigazolási szezonban.

„Nincs szükségem senkinek a leigazolására” – hangsúlyozta a francia vezetőedző, annak ellenére, hogy együttese címvédőként csupán 4. a spanyol bajnokságban, s 16 pont a hátránya az éllovas FC Barcelonával szemben. A katalán klub szombaton jelentette be, hogy 120 – a lehetséges bónuszokkal együtt 160 – millió euróért átigazolta a Liverpooltól a brazil Philippe Coutinhót.„Nincs szükségem senkinek a leigazolására” – hangsúlyozta a francia vezetőedző, annak ellenére, hogy együttese címvédőként csupán 4. a spanyol bajnokságban, s 16 pont a hátránya az éllovas FC Barcelonával szemben. A katalán klub szombaton jelentette be, hogy 120 – a lehetséges bónuszokkal együtt 160 – millió euróért átigazolta a Liverpooltól a brazil Philippe Coutinhót.

„Van egy keretünk, és én hiszek a csapatomban. Vannak nehéz pillanatok a szezonban, de még minden előttünk van. Meglátjuk, hogy mi történik a szezon végéig” – fogalmazott Zidane.

„Mondhatják, hogy krízisben vagyunk, de mi meg akarjuk találni a megoldásokat, beszélni erről, és jobban csinálni a dolgokat.”

A Real Madrid a Bajnokok Ligájában szintén címvédő, itt a nyolcaddöntőben a Paris Saint-Germainnel találkozik. A bajnokság és a BL mellett a csapat 2017-ben spanyol Szuperkupát, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot is nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik