Real Madrid: Ramos szerint CR piaci kritikája még korai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.03. 07:40
null
Sergio Ramos szerint jobb várni, mielőtt bárki messzemenő következtetéseket von le a nyári piaci manőverekből <br />(Fotó: Reuters, archív)
Sergio Ramos úgy véli, hogy bár Cristiano Ronaldónak joga van a saját véleményéhez, jobban teszi, ha tiszteletben tartja a Real Madrid belső szabályait, és még vár a nyári átigazolások értékelésével.

A portugál támadó a minap sokatmondóan utalt rá, hogy inkább nem mond semmit a Real Madrid nyári szerzeményeiről és távozóiról, amiből, hiába próbálta elérni sejtelmességével az ellenkezőjét,nagy port kavart.

„Mindannyiunknak jogunk van a saját véleményünkhöz, nem állok neki Cristiano szavait értékelni – mondta Sergio Ramos. – Ugyanakkor egy klub alkalmazottjai vagyunk, és tartanunk kell magunkat a belső szabályzatban foglaltakhoz. Nem most kell levonni a végső következtetéseket.”

A nyáron Xabi Alonso (Bayern München), Ángel Di María (Manchester United), Diego López (Milan) és Álvaro Morata (Juventus) távozott a klubtól, míg Keylor Navas, Toni Kroos, James Rodríguez és Javier „Chicharito” Hernández érkezett az előző fordulóban a sérült CR nélkül a Real Sociedad otthonában 4–2-es vereséget szenvedő királyiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik