Real Madrid: Cristiano Ronaldo nem örül a nyári változásoknak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 21:57
A nemzetközi sportsajtó egy része úgy értelmezi Cristiano Ronaldo hétfőn, egy PR-rendezvényen elejtett szavait, hogy a portugál labdarúgó nem feltétlenül örül a Real Madrid keretében nyáron történt változásoknak.

„Most is megvan a határozott véleményem, de nem mindig mondhatom el, mit gondolok valójában. Még a végén ott lenne a holnapi lapok címlapján, és azt nem szeretném – mondta Cristiano Ronaldo a Tag Heuer szervezte médiaeseményen. – De ha az elnökünk úgy gondolja, hogy a csapat szempontjából éppen ezeknek a játékosoknak a szerződtetése a leghasznosabb, miközben másokat meg elengedünk, akkor tiszteletben kell tartanunk és támogatnunk kell e döntéseket."

A Real portugál világklasszisa szerint Ángel Di María és Xabi Alonso személyében kulcsjátékosok távoztak, ami óhatatlanul jelentős változásokat von maga után.

„Az új játékosok érkezésével a játékstílusunk előnyére vagy hátrányára, de változni fog. Di María és Xabi rendkívül fontos játékosaink voltak, de most, hogy elmentek, örülnünk kell az újaknak. Biztos vagyok benne, hogy jók leszünk" – váltott más hangra az aranylabdás támadó.

A hétvégi bajnokit (Real Sociedad, 2–4) kihagyó Cristiano Ronaldo hozzátette: térdsérülése szépen javul, ő maga biztos benne, hiogy egy héten belül százszázalékos állapotban lesz.

Mint beszámoltunk róla, Xabi Alonso (Bayern München), Ángel Di Maria (Manchester United), Diego López (Milan) és Álvaro Morata (Juventus) távozott a klubtól a nyáron, míg Keylor Navas, Toni Kroos és James Rodríguez után ma Javier „Chicharito”Hernández érkezett a királyiakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik