Barca: az új Neymar-szerződés sarokpontja 2022 és 220 – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.19. 10:34
A barcelonai kiadású Mundo Deportivo úgy tudja, hogy a végső fázisban van Neymar barcelonai szerződésének meghosszabbítása, amelyben az eredeti tervekhez képest nőtt a kivásárlási ár és az időtartam is.

A 190 millió eurós kivásárlási árat 30 millióval növelték meg, a 220 millió euró még inkább elveheti a brazil megszerzésével kacérkodó klubok kedvét. Speciel nem voltak túl sokan: a PSG-ről és az MU-ról írhatott a sajtó az utóbbi hetekben. Állítólag a klubnál még nagyobb kivásárlási árban gondolkodtak a vezetők, ami mindig elismerés az érintett játékos felé, hogy mennyire megbecsülik. Csak nem akartak a házon belüli hierarchia tetején lévő Lionel Messi fölé (250 millió euró), de még nagyon a közelébe se menni, nehogy megsértsék az önérzetes argentin klasszist.

Neymar szerződését nem öt évre, hanem hatra kötnék, ami a maximális időtartam. Neymar 2022 júniusának végén 30 éves lesz. A Barcelonánál abban reménykednek, hogy a Király-kupa vasárnapi döntőjét követően sort keríthetnek az aláírásokra. Addig azonban további részleteket kell kidolgozni és azokban egyezségre jutni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik