21 éves valóságshow-szereplővel lépett félre C. Ronaldo? – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.27. 13:00
null
Állítólag a 21 éves Natacha Sofia csábította el a Real Madrid sztárját (Fotó: Instagram)
Az egyik portugál lap azt állítja, hogy a FIFA Év játékosa-díját ismét elnyerő Cristiano Ronaldo nemrégiben megcsalta várandós barátnőjét.

 

A portugál újság csütörtöki száma, amely előállt a hírrel
A portugál újság csütörtöki száma, amely előállt a hírrel

A Real Madrid futballistája tavaly november óta alkot egy párt Georgina Rodríguezzel, hamarosan megszületik első közös gyermekük, és szemlátomást jól megvannak, vagyis érdemes fenntartással kezelni a játékos hűtlenségéről szóló pletykát.

Mindenesetre a lap szerint a 32 éves játékos egy portugál valóságshow-szereplővel, Natacha Sofiával lépett félre. Állítólag az Instagramon ismerkedtek meg, miután a 21 éves hölgy írt Ronaldónak, aki a legnagyobb meglepetésére válaszolt neki.

Némi egyeztetés után egy szállodában találkoztak, és együtt töltötték az éjszakát, majd a hölgy állítása szerint az Európa-bajnok támadó háromszáz eurót adott neki taxira. Legnagyobb fájdalmára azonban azóta nem is beszéltek, mivel a futballista minden lehetséges oldalon letiltotta őt.

A portugál lap a pénteki számában már bizonyítékoknak szánt képernyőképekkel is előállt: ezeken Natacha Sofia és Ronaldo privát beszélgetéseinek részletei láthatók.

A beszámoló szerint a kapcsolatfelvétel még 2015-ben történt, az ominózus találkozó azonban csak 2017. március 26-án, egy nappal a 3–0-s hazai sikerrel végződő Portugália–Magyarország vb-selejtező után történt meg.

„Ronaldo megcsalta Georgina Rodríguezt. Ritkán hozta szóba, de amikor együtt voltunk, beszélt róla. Elmondta, hogy azért van vele, mert jól bánik a fiával, viszont nagyon elfoglalt ember, így nincs ideje a szerelemre” – idézi Natacha Sofiát a portugál újság.

A pénteki címlap, melyen részletek is láthatóak a beszélgetésből
A pénteki címlap, melyen részletek is láthatóak a beszélgetésből
Natacha Sofia
Natacha Sofia
Natacha Sofia
Natacha Sofia

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik