HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.27 13:00 Frissítve: 2017.10.27 14:02

21 éves valóságshow-szereplővel lépett félre C. Ronaldo? – képek

Az egyik portugál lap azt állítja, hogy a FIFA Év játékosa-díját ismét elnyerő Cristiano Ronaldo nemrégiben megcsalta várandós barátnőjét.

HIRDETÉS
Állítólag a 21 éves Natacha Sofia csábította el a Real Madrid sztárját (Fotó: Instagram)

 

A portugál újság csütörtöki száma, amely előállt a hírrel

A Real Madrid futballistája tavaly november óta alkot egy párt Georgina Rodríguezzel, hamarosan megszületik első közös gyermekük, és szemlátomást jól megvannak, vagyis érdemes fenntartással kezelni a játékos hűtlenségéről szóló pletykát.

Mindenesetre a lap szerint a 32 éves játékos egy portugál valóságshow-szereplővel, Natacha Sofiával lépett félre. Állítólag az Instagramon ismerkedtek meg, miután a 21 éves hölgy írt Ronaldónak, aki a legnagyobb meglepetésére válaszolt neki.

Némi egyeztetés után egy szállodában találkoztak, és együtt töltötték az éjszakát, majd a hölgy állítása szerint az Európa-bajnok támadó háromszáz eurót adott neki taxira. Legnagyobb fájdalmára azonban azóta nem is beszéltek, mivel a futballista minden lehetséges oldalon letiltotta őt.

A portugál lap a pénteki számában már bizonyítékoknak szánt képernyőképekkel is előállt: ezeken Natacha Sofia és Ronaldo privát beszélgetéseinek részletei láthatók.

A beszámoló szerint a kapcsolatfelvétel még 2015-ben történt, az ominózus találkozó azonban csak 2017. március 26-án, egy nappal a 3–0-s hazai sikerrel végződő Portugália–Magyarország vb-selejtező után történt meg.

„Ronaldo megcsalta Georgina Rodríguezt. Ritkán hozta szóba, de amikor együtt voltunk, beszélt róla. Elmondta, hogy azért van vele, mert jól bánik a fiával, viszont nagyon elfoglalt ember, így nincs ideje a szerelemre” – idézi Natacha Sofiát a portugál újság.

A pénteki címlap, melyen részletek is láthatóak a beszélgetésből
Natacha Sofia
Natacha Sofia

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.08 22:29:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Mindez David Beckhammel kezdődött, ő volt a sztársportolók első, tökéletesen megmintázott példánya, aki nemcsak a sport-, hanem a bulvárlapokban is állandóan helyet kapott.

2018.05.31 23:51:59

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Sir Alex Ferguson, José Mourinho és Josep Guardiola edzőként kétszer nyert BL-t. Ő 2016 januárja óta háromszor…

2018.05.30 23:46:49

Spanyol labdarúgás IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Természetesen nincs naprakész információm arról, hogy manapság milyen a viszony Egyiptom és Spanyolország között, de talán nem is kell attól tartani, hogy valódi háborúba keveredne egymással a Földközi-tenger ellentétes partján elterülő két ország.

2018.05.30 21:50:09

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A korábbi csapattárs, Marc Bartra az elsők között gratulált az ifjú házasoknak.

2018.05.22 22:49:49

Spanyol labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

LA LIGA-VISSZAPILLANTÓ. Iniesta és Torres elbúcsúzott, Messi aranycipős, na de melyik a fontosabb: a BL vagy a bajnoki cím?

HIRDETÉS
HIRDETÉS