HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.27 13:00 Frissítve: 2017.10.27 14:02

21 éves valóságshow-szereplővel lépett félre C. Ronaldo? – képek

Az egyik portugál lap azt állítja, hogy a FIFA Év játékosa-díját ismét elnyerő Cristiano Ronaldo nemrégiben megcsalta várandós barátnőjét.

HIRDETÉS
Állítólag a 21 éves Natacha Sofia csábította el a Real Madrid sztárját (Fotó: Instagram)

 

A portugál újság csütörtöki száma, amely előállt a hírrel

A Real Madrid futballistája tavaly november óta alkot egy párt Georgina Rodríguezzel, hamarosan megszületik első közös gyermekük, és szemlátomást jól megvannak, vagyis érdemes fenntartással kezelni a játékos hűtlenségéről szóló pletykát.

Mindenesetre a lap szerint a 32 éves játékos egy portugál valóságshow-szereplővel, Natacha Sofiával lépett félre. Állítólag az Instagramon ismerkedtek meg, miután a 21 éves hölgy írt Ronaldónak, aki a legnagyobb meglepetésére válaszolt neki.

Némi egyeztetés után egy szállodában találkoztak, és együtt töltötték az éjszakát, majd a hölgy állítása szerint az Európa-bajnok támadó háromszáz eurót adott neki taxira. Legnagyobb fájdalmára azonban azóta nem is beszéltek, mivel a futballista minden lehetséges oldalon letiltotta őt.

A portugál lap a pénteki számában már bizonyítékoknak szánt képernyőképekkel is előállt: ezeken Natacha Sofia és Ronaldo privát beszélgetéseinek részletei láthatók.

A beszámoló szerint a kapcsolatfelvétel még 2015-ben történt, az ominózus találkozó azonban csak 2017. március 26-án, egy nappal a 3–0-s hazai sikerrel végződő Portugália–Magyarország vb-selejtező után történt meg.

„Ronaldo megcsalta Georgina Rodríguezt. Ritkán hozta szóba, de amikor együtt voltunk, beszélt róla. Elmondta, hogy azért van vele, mert jól bánik a fiával, viszont nagyon elfoglalt ember, így nincs ideje a szerelemre” – idézi Natacha Sofiát a portugál újság.

A pénteki címlap, melyen részletek is láthatóak a beszélgetésből
Natacha Sofia
Natacha Sofia

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS