Cristiano Ronaldóéhoz hasonlította Szoboszlai szabadrúgásait a Liverpool védője

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.22. 11:14
Conor Bradley szerint Szoboszlai Dominik hasonló technikával lövi a szabadrúgásokat, mint Cristiano Ronaldo (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli Liverpool FC ifjú tehetsége, az elmúlt hónapokban berobbanó és kiváló teljesítményt nyújtó Conor Bradley a Premier League YouTube-csatornájának adott interjúban Cristiano Ronaldóéhoz hasonlította csapattársa, Szoboszlai Dominik szabadrúgásait.

A 20 éves szélső védőnek előbb három a három elleni, Liverpool-játékosokból álló csapatok közül kellett választania, majd amikor Bradley megjegyezte, hogy a csapat egykori norvég játékosa, John Arne Riise kiválóan lőtte a szabadrúgásokat a riporter megkérdezte, ki lövi a legjobban a szabadrúgásokat a csapatban.

„Azt hiszem, Dom (Szoboszlai). Vagy Trent. Ahogy Dom eltalálja a labdát, olyat még nem láttam. Talán olyan, mint amilyeneket Ronaldo lőtt, ugyanolyan kiszámíthatatlan lövések (knuckleballs)” 

– mondta Bradley Szoboszlai Dominikról, aki Liverpoolban egyelőre még adós a közvetlen szabadrúgásgólokkal, de káprázatos lövési technikájából már adott néhányszor ízelítőt korábbi klubjaiban és a magyar válogatottban. Igaz, Angliában több esetben ígéretes helyzetben nem ő, hanem Trent Alexander-Arnold végezte el a szabadrúgásokat.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik