MLS: Beckham Modricot is Messiékhez csábítaná – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.02. 14:21
null
Két aranylabdás Miamiban? Luka Modric Lionel Messi csapattársa lehet Miamiban (Fotó: Getty Images)
A francia L’Équipe  arról ír, hogy az amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami társtulajdonosa, David Beckham Lionel Messi, Sergio Busquets és Jordi Alba után újabb La Liga-sztárral erősítene, s megszerezné a Real Madrid világbajnoki ezüst- és bronzérmes horvát középpályását, Luka Modricot.

 

A Real Madrid korábbi sportigazgatója, a montenegrói Predrag Mijatovics azt mondta a Cadena Ser spanyol televíziónak, hogy az Inter Miami társtulajdonosa, David Beckham azt javasolta Luka Modricnak, a „királyiak” horvát középpályásának, hogy csatlakozzon a floridai klubhoz, ahol három Barcelona-ikon, a hétszeres aranylabdás Lionel Messi, Sergio Busquets és Jordi Alba is a csapattársa lehet.

A L’Équipe szerint Beckham szeptember elején, a válogatott szünetben látogatta meg Modricot a horvát válogatott edzőtáborában, s a jelek szerint a középpályás nem zárkózott el a Miamiba szerződéstől.

A lap megjegyzi, hogy Modric nyáron visszautasította a szaúdi ajánlatokat, és inkább Madridban maradt, de az amerikai klubok érdeklődése miatt meggondolhatja magát, különösen ha csökken madridi játékperceinek száma.

A 38 éves középpályást egyébként 2024 nyaráig köti szerződés a Real Madridhoz, de a lap szerint az sem kizárt, hogy már télen vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik