Real: Zidane becserélte Zidane-t, győztes meccsen debütált Enzo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.17. 16:25
null
Enzo Zidane az utolsó atyai tanácsokat és edzői utasításokat kapja debütálása előtt (Forrás: Marca)
Zinedine Zidane legidősebb fia, a 19 éves Enzo Zidane vasárnap tétmérkőzésen is bemutatkozott a Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában.

A királyiak B-csapatánál edzősködő Zinedine Zidane a 2–1-es Real-győzelemmel végződő, Conquense elleni spanyol harmadosztályú bajnoki mérkőzés második félidejében, a 88. percben küldte pályára „Zizou juniort”.

Az uruguayi futball-legenda, Enzo Francescoli keresztnevét megkapó Enzo Zidane már szerepelt az U15-ös spanyol válogatottban, de az utóbbi időben inkább a francia nemzeti csapathoz vonzódik.

Enzo Zidane



A középpályás két öccse, Luca és Theo is a Real Madrid akadémiáján nevelkedik.

A Real Madrid Castilla 13 forduló után a 9. helyen áll a Segunda División B II-es csoportjában. A csapat nagy formajavuláson ment keresztül, hét forduló óta veretlen a bajnokságban, míg az első hat körben öt alkalommal szenvedett vereséget.

A Real Madrid tartalékcsapatánál hivatalosan másodedzőként dolgozó Zinedine Zidane-t három hónapra eltiltották az edzősködéstől, de a döntés addig nem lép érvénybe, míg a klub fellebbezése ügyében nem döntött az illetékes szövetség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik