Csúnya verést kapott hazai pályán a Deportivo La Coruna

Vágólapra másolva!
2007.06.10. 20:11
Két vendég győzelem született a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 37. fordulójában vasárnap. A Deportivo hazai pályán 5-2-es vereséget szenvedett a Recreativo csapatától. A másik mérkőzésen a kieső Gimnastic a Getafét verte 1-0-ra.
Két mérkőzés maradt vasárnapra a spanyol bajnokság 37. fordulójából. A Deportivo La Coruna a Recreativo Huelvát fogadta, míg a Getafe vendége a Gimnastic volt.A Riazorban rendezett összecsapáson a Recre gyorsan lehűtötte a kilátogató Depor-szurkolók kedélyét, a tizennyolcadik perchez érve már 2-0-ra vezetett a vendégcsapat. A tizenhatodik percben Cazorla passza találta üresen a kilépő Chelit, aki elvitte a kimozduló kapus mellett a labdát, majd az üres kapuba passzolt.Bő két perccel később megduplázta előnyét a vendégcsappat. Ezúttal Cheli előkészítőként jeleskedett, középreívelése után Javi Guerrero az ötösről fejelhetett a hazai kapuba.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az első félidőben sokkal jobban játszott a Huelva ellenfelénél, szórakoztató játékot bemutatva uralta a mérkőzést. Uche s huszonhatodik percben végleg eldönthette volna a három pont sorsát, ám perdítése csak a kapufán csattant.

A második játékrészben minden ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A motiváltabban futballozó vendégcsapat az ötvenhetedik percben tovább növelte előnyét. Sőt, tíz perccel később már négy gól volt a különbség a két csapat között. Mindkétszer Cazorla volt eredményes.

A gyakorlatilag gálamérkőzésre hasonlító összecsapáson aztán a hetvenedik percben egy Diaz-találatttal szépített a Depor. Majd egy ütésváltás után, ahol Sinama Pongolle az egyik, míg Rodriguez a másik oldalon volt eredményes, kialakult az 5-2-es végeredmény.

A másik mérkőzésen a nyári szünetre készülő Getafe kissé meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a már kieső Gimnastitól. A találkozó egyetlen, mindent eldöntő találatát Irurzun szerezte a hetvenkilencedik percben.

LA LIGA

37. FORDULÓ
Deportivo La Coruna-Recreativo Huelva 2-5
Gólszerzők: Diaz 71., Rodriguez 79.-tizenegyesből ill. Cheli 16., Guerrero 18., Cazorla 58., 70., Pongolle 75.
Getafe-Gimnastic 0-1
Gólszerző: Irurzun 79.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik