Női röplabda Extraliga: simán nyert a Békéscsaba Kaposváron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.10.21. 19:27
null
Szettet sem vesztve nyert a Békéscsaba (Fotó: Facebook/KNRC)
A Békéscsaba simán, 3:0-ra nyert a Kaposvár otthonában a női röplabda Extraliga 2. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén.

 

A mostani bajnoki idényben először győztes viharsarkiak azeri feladóátlója, Margarita Sztyepanyenko 13 ponttal volt a mezőny legeredményesebb játékosa.

RÖPLABDA
Női Extraliga, alapszakasz

2. forduló
Kaposvári NRC–Swietelsky-Békéscsaba 0:3 (–17, –17, –21)
Kaposvár Aréna, 500 néző. V.: Halász T., Horváth M.
KNRC: Vilvert 8, Martin 1, Radnai Lu. 2, Szedmák 8, Dias 5, Santos 8. Csere: Rády (liberó), Lima, Godó 2, Parker 1, Tóth-Bodovics 1. Vezetőedző: Vincent Lacombe
Swietelsky-Békéscsaba: Glemboczki 10, Strumilo 6, Stepanenko 13, Bodnár 7, Pintér A. 7, Aydınoğulları 2. Csere: Molcsányi (liberó), Kump 1, Stanchulova 3. Vezetőedző: Tóth Gábor
MESTERMÉRLEG
Vincent Lacombe: –
Ahogy vártuk is ez egy nagyon nehéz meccs volt, messze voltunk az edzésen mutatott formánktól is. Egyénileg és csapat szinten is van még hova fejlődnünk, mert ez sajnos kevés ebben a ligában. Gratulálok a Békéscsabának akik egy vereség után érkeztek és így játszottak, nekünk még van hová fejlődnünk, mert minden hétvége kemény lesz és mindig harcolnunk kell majd!
Tóth Gábor: – A nyíregyházi mérkőzéshez képest nyitásfogadásban klasszisokkal jobban teljesítettünk ma, ez alapvetően meghatározta a támadásunkat, a védekezésünket pedig az, hogy a nyitásunk is feljavult. A csapat ezt tudja és erre van szükség, hogy tovább haladjunk ezen az úton. A lányok felfogták, mekkora jelentősége van ennek a találkozónak, mert mindenképpen ki kellett köszörülni a csorbát, és ez sikerült. Ezt a játékot és mentális állapotot kell tartósítanunk!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik