– Két sajtburgert kérek! – Mit? – Sajtbureszt. – Ja, oké!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.12. 18:44
null
A Google Trends adatai alapján nyerésre áll a sajtburesz
Kenderesi Tamás óriási népszerűségre tett szert, miután olimpiai bronzérmet szerzett 200 pillangón Michael Phelpsék mögött, illetve a „sajtburesz” iránti vágyáról nyilatkozott. A gyorsétteremláncok meg is lovagolták a témát, és úgy tűnik, érdemes lenne a menüjükön is változtatni.

A Google egyik eszköze, a Trends segítségével bárki utánanézhet, mely keresőszavakat használják az emberek, és a kulcsszavak keresettségét össze is tudjuk hasonlítani egymással.

Augusztus 10-ig a sajtburesz szóra találatot sem adott a Google Trends, olyan kevesen ütötték be a keresőjükbe, ám szerda óta Kenderesi Tamás kedvenc (?) szava átvette a vezetést a hagyományos sajtburgerrel szemben.

Míg mostanáig az éhes internetezők a sajtburgerre és a sajtburgermenüre kerestek a legtöbbször, szerda óta sokkal népszerűbb a szlenges kifejezés.

Az étteremláncoknak pedig kiváló alkalmat biztosít, hogy keresőoptimalizálási célból felvegyék a sajtburesz szót is a menüjükre, legalábbis internetes oldalukon, hogy minél több ember megtalálja őket a neten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik