Napoli: két ajánlatot is tett a Man. City Cavaniért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 22:52
Az olasz Mediaset értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City két ajánlatot is tett a Napoli támadójáért, Edinson Cavaniért.

Az uruguayi válogatott tagjaként jelenleg a Konföderációs Kupán szereplő csatár édesanyja nemrégiben elmondta, hogy fia vagy a Manchester Cityben, vagy a Real Madridban fogja folytatni a pályafutását. A Mediaset szerint az angolok nem szeretnének lemaradni Cavaniról, a megszerzésének érdekében pedig rögtön két ajánlatot tettek a Napolinak.nemrégiben elmondta, hogy fia vagy a Manchester Cityben, vagy a Real Madridban fogja folytatni a pályafutását. A Mediaset szerint az angolok nem szeretnének lemaradni Cavaniról, a megszerzésének érdekében pedig rögtön két ajánlatot tettek a Napolinak.

A manchesteriek vagy fizetnének 55 millió eurót a Serie A gólkirályáért, vagy „csak" 40-et, de Edin Dzeko játékjogát is átruháznák a nápolyiakra.

Más kérdés, hogy Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke már korábban kijelentette, hogy Cavani kivásárlási ára 63 millió euró, ettől pedig még így is elmarad a City.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik