Juve: ismét csökkentettek a védő kivásárlási árán – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.12.17. 14:45
Korábban 70 millió eurót sem fogadott el a Juventus védőjéért, Alex Sandróért. A legfrissebb hírek szerint viszont most már 50 millióra is igent mondanának a torinóiaknál.

Mint beszámoltunk róla, megvan rá az esély, hogy Alex Sandro hamarosan távozik a Juventustól. A brazil védő iránt több klub is érdeklődik, de a legnagyobb esély arra van, hogy a Chelsea-nél folytatja pályafutását.Alex Sandro hamarosan távozik a Juventustól. A brazil védő iránt több klub is érdeklődik, de a legnagyobb esély arra van, hogy a Chelsea-nél folytatja pályafutását.

A londoniak korábban több kísérletet is tettek a játékos leigazolására, ám mindegyik sikertelen volt – a Juventus még a 70 millió eurós ajánlatukat is elutasította. A torinói klub később csökkentett a brazil kivásárlási árán, és már csak 60 milliót kért érte, a legfrissebb hírek szerint viszont mostanra akár 50 millióért is elengedné védőjét.

Azt viszont nem szeretnék, ha Alex Sandro már a télen távozna, inkább megvárnák a szezon végét, hogy legyen idejük megtalálni a méltó utódot. Állítólag hasonló ok állt a mögött is, hogy miért nem váltak meg Alex Sandrótól már az idei kiírást megelőzően – a nyáron ugyanis Bonucci és Dani Alves is eligazolt, s a Juve nem akart megválni védelemének még egy tagjától.

A brazil pótlására már jelöltjei is vannak a Juventusnak. Állítólag Sime Vrsaljko érkezhet az Atlético Madridtól vagy Matteo Darmian a Manchester Unitedtől.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek