Juventus: ha a játékos menni akar, nem állnak az útjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.02. 12:40
null
2022-ig tartó szerződést bontana fel a Juventus a brazillal (Fotó: AFP)
Könnyen elképzelhető, hogy Alex Sandro rövidesen távozik a Juventustól. Bár a klub igazgatója, Beppe Marotta szerint a brazil egyelőre szívesen maradna, a hírek szerint már a kivásárlási árát is megszabták.

 

Alex Sandro a hírek szerint a Chelsea és a Manchester City figyelmét is felkeltette, a Juventus pedig hajlik arra, hogy eladja a 26 éves brazilt. Ehhez a fent említett kluboknak mindössze annyit kellene tenniük, hogy kifizetik azt a 60 millió eurót, amelyet a Juve kér a játékosért.

Ez viszont azt jelentené, hogy a „zebrák” csökkentenék Alex Sandro kivásárlási árát, ugyanis a nyáron 70 millió eurós ajánlatot is kaptak érte – arra azonban akkor nemet mondtak. Beppe Marotta szerint a brazil egyelőre nem szeretné elhagyni a klubot, de ha a jelenlegi gondjai miatt úgy döntene, hogy ideje váltani, a Juve kész lenne útjára engedni őt.

„Sokszor elmondtuk már, hogy ha egy játékos azt kéri tőlünk, hogy adjuk el őt, eleget teszünk a kérésének, tekintet nélkül a presztízskérdésekre – szögezte le az olasz szakember. – Ha egy játékos elégedetlen, jobb, ha engedjük őt távozni. Alex Sandro viszont teljesen egyetértett abban, hogy velünk maradjon. A teljesítményromlása mögött személyes problémák állnak, de ezekbe mi nem avatkozunk bele."

Alex Sandrót 2022 nyaráig köti szerződés a Juventushoz, de a legfrissebb hírek szerint a torinóiak készek eladni őt, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik