Találatok a Andrew Robertson címkére

Találatok száma: 6

Dortmund: 78 millió euróval nőtt három hónap alatt a szélső értéke

2018-12-10 21:15:20

Igazi villámkarrier: Jadon Sancho a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) szerint néhány hónap alatt megkilencszerezte játékjoga értékét.

Watford Thilo Kehrer Stanley N'Soki Richarlison PSG Moise Kean

Öt éve a skót negyedosztályban játszott, most BL-döntőre készül

2018-05-03 13:25:12

Andrew Robertson, a Bajnokok Ligája-döntőbe jutó Liverpool 24 esztendős labdarúgója 2013-ban még a skót negyedosztályban tengődött, majd tavaly kiesett a Premier League-ből a Hull Cityvel. Az anfieldi „vörösök” nyolcmillió fontért megvették a nyáron, első liverpooli találkozóján megválasztották a meccs legjobbjának, ám decemberig csupán háromszor volt kezdő Jürgen Klopp csapatában. A skót balhátvéd mostanra azonban alapember lett. Íme, Robertson története!

Liverpool Bajnokok Ligája BL-portré BL Andrew Robertson

Liverpool: nagylelkű volt a kis szurkoló, meglett a jutalma

2018-03-10 09:51:45

Nagyszerű sztori látott napvilágot egy Liverpool-szurkoló kisfiúról, Alfie Radfordról. A fiatalember egy nap úgy döntött, hogy összes zsebpénzét felajánlja egy olyan szervezetnek, amely ételt oszt a rászorulóknak. Alfie ezzel lefutottnak érezte a történetet, ám volt még egy fordulat… 

Roberto Firmino Liverpool Andrew Robertson

Nagyot Kloppan? A Liverpool célja a bajnoki cím

2017-08-07 11:57:37

Tart a fesztiválok dandárja, végre felértékelődik a tanári pálya, kezdődik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, mosolyogva nyitjuk fel a gázszámlás borítékot, legszívesebben elutaznánk last minutébe, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, és mint a bolond, dolgozunk, hogy majd kicsit pihenhessünk – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idényhez. Szokásunk szerint az angolokkal kezdjük heti transzferkörképünket.

nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás angol átigazolás angol labdarúgás Philippe Coutinho Mohamed Szalah

Liverpool: skót válogatott balhátvéd érkezett a kiesőtől

2017-07-21 18:10:16

Az angol élvonalban szereplő Liverpool FC hivatalosan is bejelentette, hogy 8 millió font ellenében átigazolta az előző idényben a Premier League-ből kieső Hull City balhátvédjét, a 23 éves Andrew Robertsont. A Mersey-parti alakulat azt is közölte, hogy ezzel egy időben 5 millió fontért eladta a Hullnak a szintén 23 éves középpályását, Kevin Stewartot.

Premier League Liverpool Kevin Stewart Hull City Andrew Robertson

MU: a Hull Citytől érkezhet erősítés a „vörös ördögökhöz”?

2016-02-29 19:37:29

Angol lapok szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United a Hull Cityből erősítené meg a keretét.

angol átigazolás Tottenham Manchester City Hull City Andrew Robertson