PL: nem kap büntetést a Robertsont lekönyöklő partjelző

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.14. 07:46
null
Constantine Hatzidakis (kékben) középpontban volt a Liverpool–Arsenalon (Fotó: Getty Images)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem bünteti meg Constantine Hatzidakist, aki a Liverpool–Arsenal Premier League-meccsen lekönyökölte a hazaiak skót balhátvédjét, Andrew Robertsont – írja az ESPN.

 

Szokatlan jelenetek miatt vizsgálódott napokig az angol szövetség, miután a Liverpool–Arsenal találkozó félidejében a mérkőzés egyik partjelzője, Constantine Hatzidakis lekönyökölte Andrew Robertsont.

Korábban úgy nézett ki, hogy Hatzidakis súlyos büntetést kaphat, ez azonban elmaradt, a 32. fordulóban pedig már a pályára is visszatérhet.

„Alaposan megvizsgáltuk az összes bizonyítékot az Anfielden nemrég történt incidenssel kapcsolatban, amelyben a Liverpool védője, Andrew Robertson és Constantine Hatzidakis érintett, és nem fogunk további lépéseket tenni” – nyilatkozta az FA szóvivője.

Az ESPN forrásai szerint a partjelző az esetet követően bocsánatot kért a Liverpool skót védőjétől, aki ezt azonnal el is fogadta.

„Természetesen nem állt szándékomban érintkezni Andyvel, amikor elhúztam tőle a karomat, és ezért bocsánatot is kértem. Alig várom, hogy visszatérjek a mérkőzések bíráskodásához” – mondtaHatzidakis.

ANGOL PREMIER LEAGUE
30. FORDULÓ
Liverpool–Arsenal 2–2
(Szalah 42., Roberto Firmino 87., ill. Martinelli 8., Jesus 28.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik