Liverpool: Szoboszlai és Mac Allister zökkenőmentesen beilleszkedett – Robertson

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.17. 18:15
null
Szoboszlai Dominik (középen) hamar megtalálta a hangot új csapattársaival (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az angol élvonalbeli Liverpool magyar átigazolási rekordot jelentő 70 millió eurót fizetett a német RB Leipzignek a magyar válogatott 22 éves csapatkapitányáért, Szoboszlai Dominikért. A magyar labdarúgó és a klub által már korábban megszerzett argentin középpályás, Alexis Mac Allister egyaránt könnyedén beilleszkedett Jürgen Klopp keretébe – állítja a Liverpool hivatalos honlapjának adott interjújában Andrew Robertson, a „vörösök” balhátvédje.

 

„Zökkenőmentesen beilleszkedtek – nyilatkozta Robertson. – A szurkolók értelemszerűen már a bajnokságban szeretnék látni a két új középpályást, de az első néhány nap után elmondhatom, hogy különösebb gond nélkül beilleszkedtek a csapatba. A mi keretünk nyitott társaság, ahol minden új arcot tárt karokkal várunk. Arra törekszünk, hogy mindenki otthon érezze magát a körünkben, és szerintem ez alkalommal is sikerrel jártunk.”

„Megmutatták a bennük rejlő minőséget, amelyben eddig sem kételkedett senki. A szurkolókhoz hasonlóan mi is várjuk már, hogy lássuk őket a Premier League-ben, és az eddig látottak alapján úgy gondolom, mindkét középpályás sikeres időszak elé néz Liverpoolban” – mondta Szoboszlairól és Mac Allisterről a skót válogatott védő.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik