Jürgen Klopp: Szoboszlai pénteken a csapattal edz, bevethető lesz vasárnap

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.01.25. 16:58
Szoboszlai Dominik vasárnap ismét pályára léphet (Fotó: Getty Images)
A Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, Jürgen Klopp a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy Szoboszlai Dominik pénteken teljes értékű edzésmunkát végez a kerettel, vasárnap pedig bevethető lesz a Norwich City elleni FA-kupa-mérkőzésen.

 

Mint ismert, a Liverpool 1–1-es döntetlent játszott a Fulhammel idegenben az angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján szerda este – a „vörösök” 3–2-es összesítéssel bejutottak a fináléba.

Jürgen Klopp együttese vasárnap a másodosztályú Norwich Cityt fogadja az Anfielden az FA-kupában a legjobb 32 között. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Szoboszlai Dominik a hétvégén visszatérhet sérüléséből – most a német menedzser további információkat közölt a magyar válogatott csapatkapitányának állapotáról, valamint beszélt az elmúlt hetekben szintén sérüléssel bajlódó Andrew Robertsonról és Trent Alexander-Arnoldról is.

„Van rá esély, hogy mindhárman visszatérnek vasárnap, de még nem mondom biztosra. Robertson jó fizikai állapotban van, már a kispadra is leülhetett a Fulham ellen. Teljes értékű edzést végzett. Pénteken Szoboszlai is a csapattal készül majd, azaz bevethető lesz a hétvégén. Trentnél bizonytalanabb a helyzet, a héten nem edzett a kerettel. Ha holnap jobb állapotban lesz, akkor meglátjuk. Majd a meccs napján eldöntöm, játszik-e” – mondta Jürgen Klopp.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik