11+ egyéb dolgok, amiket a Championship-től megtanulhattunk!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 09:10
A pinkun.com máris levonta a tanulságokat a Championship küzdelmeiről. 1. Michael Turner. Bármilyen furán is hangzik, a lassan már 31 éves Turner...

A pinkun.com máris levonta a tanulságokat a Championship küzdelmeiről.A pinkun.com máris levonta a tanulságokat a Championship küzdelmeiről.

1. Michael Turner.

Bármilyen furán is hangzik, a lassan már 31 éves Turner kiemelkedő szerepet nyújt a védelemben. Szép csendben a csapat lelkévé növi ki magát és úgy néz ki, hogy ebben a bajnokságban sokkal többet tud adni a csapatba.

A ritkán mosolygó, de annál keményebben dolgozó hátvéd szinte már kihagyhatatlan a védelemből.

2. Őrűlt világ!

Bár lehet, hogy a szint nem olyan mint a Premier Ligában, de a szórakozás adott. A legszórakoztatóbb és legjobb másodosztályban játszik a csapat és az eddigi eredmények is azt mutatják, hogy a kis csapatok ellen sem számíthatunk könnyű mérkőzésekre.

3. Nathan Redmond.

Hughton kedvenceként érkezett és ahogy a többiek, úgy ő is beleolvadt az ötlettelen játékba.

Adams gondoskodott róla, hogy a felesleges ívelgetéseket elfelejtse és inkább a támadásokba kapcsolódjon be. Ennek köszönhetően egyre több rajongó kezdi megkedvelni a játékát.

4. Hogyan keressünk újra 5 milliót?

Ugyanis Hooper-t pont ennyiért hoztuk el 2013-ban a Celtic-től. A hosszú ideje sérült játékosnak sok esélye nem lesz a kezdőbe jutáshoz, mert Grabban és Jerome bomba formában vannak, ráadásul a csere padon Lafferty várja, hogy bizonyítson. A Murphy fivérekről nem is beszélve.

5. Josh Murphy készen áll!

A Murphy fivérekből Josh már készen áll arra, hogy bizonyítson. A Blackpool ellen már megszerezte első bajnoki gólját és a rajongók is már szeretnék ha egyre többet lehetne a pályán.

6. Hoolahan-al, vagy nélküle?

Bizonyos szurkolók azt állítják, hogy Wes Hoolahan lassítja a játékot, de ha ő nem lenne, a csapat kreativitása eltűnne.

A csapat játékmestere kihagyhatatlan Adams elképzeléseiből, de sajnos nincs aki esetleges sérülése esetén pótolná őt.

7. Lafferty beilleszkedési gondokkal küzd?

Kyle-ért sok rajongó oda van és lenyűgözi őket mikor a pályára lép, de a gólokkal még adós, ráadásul amikor ő van a pályán, a csapatnak nem igazán sikerül helyzeteket kidolgoznia.

8. Régi és új játékosok.

A kiesés ellenére a csapat gerince, a kezdő játékosok többsége megmaradt. Persze Bunn és Bassong még a "nyakunkon" maradt, de utóbbit már kölcsön adtuk.

A kezdő csapat szinte meg van, de O'Neil rutinja és idővel a még fiatal Odjidja is tudna adni a csapathoz, ha több esélyt kapnának.

9. Jonny Howson.

Howson a középpálya közepén sok pluszt adhat. Kreatív játékos, aki felépült a sérüléséből. Érdemes őt is játszatni, de így is sok a középpályásunk.

10. Lehetetlen kijelenteni, hogy ki jut fel.

Az éppen még bennmaradási helyen álló Wigan és az éppen csak Play-Off helyen álló Ipswich Town között csupán 9 pont a különbség.

A már 3 edző váltást is átélt Watford pedig ugyan annyi ponttal várja a folytatást mint a Norwich és a Nottingham Forest.

11. Miben reménykedjünk?

A csapat szurkolói bizakodnak, hogy szeretet klubjuk vissza jut a Premier ligába. Amire, legalább is az eddigi eredményeket figyelembe véve, meg van rá az esély.

Egyéb dolgok

1. John Ruddy.

Bizonyos rajongók szerint nem igazságos, hogy Ruddy a kezdő, mivel az elmúlt hetekben három olyan gólt is kapott ami elkerülhető lett volna.

Bár tény és való, hogy kevesebb gólt kap, mint tavaly ilyenkor, de figyelmesebbnek kell lennie.

2. Neil Adams.

A csapat eddig úgy teljesít, ahogy a drukkerek elvárják. Vezetik a tabellát!

Persze még itt-ott akadnak olyan hangok, hogy nem Adams a megfelelő ember, de ő már tavaly is együtt dolgozhatott a csapattal, így tudja, hogy kitől mit és mennyit várhat el.

3. Irritáció a Premier liga nélkül.

A kiesés kevesebb bevételt hoz maga után és ennek "köszönhetően" a költség vetést is meg kellett szabni. A játékosok az anyagi megszorítások miatt távoztak.

4. Mi várhat ránk.

Bár a pinkun a Bolton elleni meccset emlegeti, mivel akkor több vendég, közöttük ex játékos is érkezhet a meccsre, de mégis inkább a szezon hátralévő részét emeljük ki inkább.

Az Anglia bajnokságok ismertek arról is, hogy a télen rengeteg a meccs és kíváncsian várhatjuk ,hogy a csapat vajon hogy fogja bírni a nehéz időszakot. Mindenesetre a középpálya tele van variációs lehetőségekkel és a védelemmel se lehet gond, de vajon a csere csatár Hooper és Laferty vajon mikor fogja megtalálni a góllövő cipőjét?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik