Elmander meccset akar megnyerni!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.03.21. 14:03
A svéd válogatott csatár, a Soton elleni 4:2-es vereség során megszerezte az első bajnoki gólját. Persze ehhez 23 bajnokin kellett pályára lépnie.. A...

A svéd válogatott csatár, a Soton elleni 4:2-es vereség során megszerezte az első bajnoki gólját. Persze ehhez 23 bajnokin kellett pályára lépnie..A svéd válogatott csatár, a Soton elleni 4:2-es vereség során megszerezte az első bajnoki gólját. Persze ehhez 23 bajnokin kellett pályára lépnie..

A Norwich City szurkolói dühösek azért, amiért Hughton ragaszkodik a svéd csatárhoz, mivel ez Becchio és a többi csatár pályára lépési esélyeit korlátozza.

A svéd csatár egyébként csak kölcsönbe játszik nálunk, mivel a Galatasaray kezdőjébe nem fért be és Premier Ligás tapasztalatainak hála, Hughton kölcsön vette őt.

"Örültem Johan-nak."-vélekedett Hughton. "Soha sincs kétségem a munkájáról, és a törekvéséről. Hogy a klubnak is jó legyen, megpróbál gólokat szerezni."

Hughton véleménye megvan arról is, hogy Elmander miért nem lőtt még gólt:"Ez szerencsétlen számára, függetlenül attól, hogy rossz döntéseket hoz. De mint egyéni játékosként, nincs kiszolgálva. Lehet ennek a kettőnek a kombinációja."

"Azt hiszem mindenki örült, hogy gólt lőtt. Megérdemelte a munkája miatt. Ő csinálja az egyik legnehezebb dolgokat a kapu előtt, de az erőfeszítéseit nem lehet hibáztatni."

Elmander a szezon hátralévő részében bizonyíthat, ráadásul a Sunderland ellen, akik szintén a kiesés elől menekülnek. A csapatnak a soron következő négy meccsén hajtania kell, mert az utolsó fordulókban a Top csapatok ellen lépnek pályára.

Természetesen Elmander is megszólalt: "Nem a kemény munka hiányzik. Sok esélyt végbe vittünk, hogy több gólt szerezzünk. Így már vannak olyan területek, amik nem annyira klinikai esetek."

Természetesen a szezon hajrájáról is megvan a véleménye: "Ezek mind nagy meccsek. Tisztába vagyunk minden meccs méretével mostantól, egészen a szezon hátralevő részéig."

"Időbe fog telni a hatalmas erőfeszítés a klubnak, a játékosoknak és nekem. De ezek csak azt mutatják, hogy karakterek vannak bőven és az öltözőben ezt össze kell hangolni. Miután minőségi munkát végzel, kell kapnod egy kis szerencsét, ami szükséges és még visszanézel néhány mérkőzésre, ahol jobb eredményeket kellet volna érdemelni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik