Film Kei Kamara drámai életéről

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2013.03.07. 13:03
A Cinema City filmet fog készíteni Kei Kamara drámai életéről. A Cinema City megegyezett az amerikai székhelyű Copper Pot Pictures céggel a dokumentum...

A Cinema City filmet fog készíteni Kei Kamara drámai életéről.A Cinema City filmet fog készíteni Kei Kamara drámai életéről.

A Cinema City megegyezett az amerikai székhelyű Copper Pot Pictures céggel a dokumentum film elkészítésére március 15-ére (pénteken).

A vetítés egy 25 perces filmből fog állni, amit 08:20-kor és 09:30-kor vetítenek. Ezzel a vetítéssel pénzt gyűjten a jótékonysági szervezet, amelynek segítségével a kanári csatár támogatja a Salone-i iskolát.

Egyébként nem Kei az egyetlen Sierra Leone-i, aki a MLS-ben játszik.

Ott példáulMichael Lahoud is, akinek anyja erősen kötődik hazájához, vagy Bill Hamid, aki már egyszeres egyesült államokbeli válogatottnak mondhatja el magát.

Kamara Twitterjén már lehet látni a Copper Pot Pictures linkjét, ami Kei-ről szól. Ez egyébként egy kis ízelítő a dokumentum filmről.

Ez az egész azért van, mert Kei-nek menekülni kellett a háború sújtotta hazájából már 15 évesen. Az Egyesült államokban telepedett le.

Pár év múlva Kamara a Major League csillagja lett és januárban már a Premier League-ba is pályára léphetett.

Kei már gólt is szerzett a Premier League-ban, ráadásul nem is akármilyent. a gólja győzelmet ért az Everton ellen.

A filmet egyébként nagyon alacsony áron, 4-5 angol fontért lehet megtekinteni. Ez átszámítva úgy 1400-1800 FT körül lehet.

Egyébként a Salone-i iskolák azon vannak hogy iskolát kapjanak és erre a bevétel 65%-át szeretnék megkapni.

A filmről egyébként a Trailer már fel van téve a youtube-ra.

Kei barátunk egyébként Bill Hamid-dal ellentétben nem az USA válogatottját választotta, hanem a Sierra Leone-i nemzeti csapatot.

Itt olyanokkal játszhat egy csapatban, mint például Rodney Strasser, a Celtic csatár Mohamed Bangura, vagy éppen a már több országban is légióskodó Mohamed Kallon-nal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik