Javuló játék: Norwich 1-1 QPR

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.08.25. 21:08
Itt volt az idő, hogy a Fulham elleni zakó után a Norwich megmutassa, hogy mennyire is szedték magukat össze. Hughton több változtatást is végre...

Itt volt az idő, hogy a Fulham elleni zakó után a Norwich megmutassa, hogy mennyire is szedték magukat össze.Itt volt az idő, hogy a Fulham elleni zakó után a Norwich megmutassa, hogy mennyire is szedték magukat össze.

Hughton több változtatást is végre hajtott a Fulham elleni kezdő 11-hez képest. Elsősorban a védelem megerősítése volt a cél, hiszen az előzö meccsen csapni valóan teljesített a csapat.

A 4 kezdő hátvédből, csak R. Martin maradt a kezdő csapatban, ugyanis Tierney, Turner és R. Bennett helyett a frissen igazolt Garrido és Bassong, valamint a védelem tengelyébe L. Barnett került be.

A szélső középpályást, Surman-t is kivette a kezdő csapatból. Helyére Snodgrass került be. Ráadásul Grant Holt mellett nem Snodgrass hanem S. Jackson került be.

Jó ómen volt az a tény, hogy a Norwich utoljára 2008 szeptember 17.-én kapott ki a QPR-től. Azóta 6-szor találkoztak egymással a csapatok és 4 Norwich siker mellett 2 döntetlen is született.

Visszatérve Hughton kezdő csapatára. A változtatások után így nézett ki a kezdő 11-e:

Ruddy-Garrido,L. Barnett,Bassong,R. Martin-Pilkington,B. Johnson,Howson,Snodgrass-Holt(88' S. Morison) ,S. Jackson(88' Chris Martin)

Padon maradt: M. Tierney,A. Surman,D. Rudd,W. Hoolahan,R. Bennett.

Mindenki javulást várt az előző meccshez képest! Egyébként 26 317-en voltak a stadionban! Hughton csapata már a 11. percben megszerezte a vezetést, amikor is Pilkington a bal oldalról szépen beemelte a labdát az ötösön belülre, ahol S. Jackson érkezett és befejelte! 1-0!

DE nem sokáig maradt így! Mint ahogy az előző meccshez képest, most is összehoztunk egy 11-est az ellenfélnek. Ezúttal Bassong csúszott oda Djibril Cissé-nek a 19. percben.

Cissé állt a labda mögé és a lövése pillanatában Zamora lesen ragadt, de a kipattanó labdát mégis Zamora vágta be! A lest nem vette észre a partjelző, így a QPR a 19.percben egyenlített. 1-1

Ezután a Norwich játszott jobban, de az első félidő végén Snodgrass feje csak a felső hálót érte! A 2ik félidőben már a felső lécet is eltaláltok, de gól megint csak nem született!

Végig jobban játszottunk, kétszer több helyzetünk volt. A QPR örülhet az 1 pontnak.

A meccs után Hughton így nyilatkozott:"Azt gondolom a játékosok sokkal jobban teljesítetek, mint a Fulham ellen. Az egyetlen csalódás az, hogy ezt a meccset meg kellett volna nyernünk."

Következő meccsünk: augusztus 28.ikán a Scunthorpe elleni kupameccs lessz!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik