Ajándék Adam Drury-nak, érkezik a Celtic

Vágólapra másolva!
2012.04.05. 17:04
Adam Drury ajánló levelének bizottsága a következő kiadást adta ki: A Norwich City játszik majd a skót Premier Liga bajnokával, az Celtic FC-vel....

Adam Drury ajánló levelének bizottsága a következő kiadást adta ki:Adam Drury ajánló levelének bizottsága a következő kiadást adta ki:

A Norwich City játszik majd a skót Premier Liga bajnokával, az Celtic FC-vel. A mérkőzés a Carrow Road-on lessz május 22ikén (ez keddi nap) este 19:45kor. A mérkőzés 9 nappal azután lessz, hogy a csapat lejátszotta utolsó Premier Ligás mérkőzését, az idei bajnokságban.

Adam Drury 2001-ben a Peterborough Unitedtöl csatlakozott a Norwich-hoz és ez idö alatt több, mint 350 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

Drury így nyilatkozott: " Ez egy hatalmas megtiszteltetés számomra. Ez a mérkőzés egy jutalom nekem. "

" Nagy köszönetet mondok mindenkinek a Norwich City FC-böl, valamit a szervező bizottságnak ezt a mérkőzést. Hatalmas köszönet mindenkinek Celtic FC-böl, hogy eljönnek játszani. "

Drury több, mint egy évtizede szolgálja a Norwich City-t. Ez idő alatt jó hírnevet szerzett és ő lett a legmegbizhatóbb ball hátvéd a mérkőzéseken. Ő megtapasztalhatott 3 feljutást, 2 kiesést és egy Play-Off döntő vereséget is.

" Nagyon hálás vagyok a menedzsereknek, Paul Lambert-nek és Neil Lennon-nak, hogy lehetővé teszik a részt vételt."-mondta a 33 éves játékos.

" Remélem, hogy ez egy különleges este lessz és egy alkalom, hogy mindenki emlékezzen arra, hogy e két klub élvezte ezt a sikeres szezont."

A bizottság elnöke, Peter Reeve hozzátette: " Reméle, hogy ez egy különleges alkalom lessz mindenki számára, hogy emlékezzenek arra, hogy e 2 klub élvezte ezt a sikeres szezont és hogy méltóképpen megünnepeljük Adam-ot, itt Norwichban. "

Drury nagy szerepet játszott arra, hogy a Norwich visszatérjen a Premier Ligába. A Celtic meg a 43.ik bajnoki címéért játszik. Ez méltó ünnep lenne a szezon végén.

Ugyanígy látja ezt a Norwich menedzsere, Paul Lambet is, aki 1997 és 2005 között játszott a Celticben. A jelenlegi Celtic menedzserrel, Neil Lennon-nal 5 évig voltak cspaattársak. Lambert a Celticnél eltöltött évei alatt 4 Skót bajnoki címet ünnepelhetett meg.

Lambert véleménye:" Azt hiszem, ez egy nagy alkalom lesz és meglessz a hangulat a mérkőzéshez. Úgy néz ki, hogy a Celtic fogja megnyerni a skót bajnokságot. Ez a klub angol szurkolókat is tartalmaz és biztos vagyok benne, hogy több ezren fognak eljönni megünnepelni a bajnoki címet."

"Nagyszerű, hogy a Celtic eljön és biztos vagyok benne, hogy izgalmas mérkőzés és kiváló hangulat lesz."

"Ez olyas valami, amit Adam több mint megérdemel. Ő teljesen félelmetes a klubnál, ő már 11 éve itt van, ami manapság ritka és nem igazán történik meg a mai játékban. Nagy dolgok történtek vele. Ő már átélt több magasságot és mélypontot a klubbal. De az utóbbi évek remélhetőleg nagyon izgalmasak lesznek neki."

h

Lambert egykori Celtices csapattársa Neil Lennon így nyilatkozott:" Örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk ezen a mérkőzésen, Adam tiszteletére. Ő olyas valaki aki hatalmas szolgálatot adott a Norwich Citynek. Igazuk van abban, hogy a klub felismeri az elkötelezettségét. Adam bátor a klubban és fenomenális része volt az eredményeknek a Norwichban Paul Lambert-tel."

" Egyértelmű, hogy minden Celtices örömmel látja, hogy Paul élvezi az ilyen sikert. Ő nagy hatással volt a klubra és biztosak vagyunk benne, hogy sok Celtic szurkoló elakar majd utazni a mérkőzésre, hogy Adam előtt tisztelegjenek és elismerjék ambert eredményeit, aki sokat tett a Celticért."

Adam szolgálati ideje eseménydús volt, és időnként viharosak, de a közelmúltban látta, hogy megszavazták a Norwich City Dicsőségfalára.

A jegyek már most kaphatóak! Mindössze 15 fontba kerülnek(Ez kb. 18 Euró) a felnőtteknek, míg a 5-16 éves korig mindössze 5 angol fontba kerülnek. Amennyiben bővebben szeretne érdeklődni, akkor hívja a: 0844 826 1902-es tel. számot, vagy látogasson el a klub hivatalos oldaljára (www.canaries.co.uk), vagy látogasson el a Carrow Road-i jegyirodába.

A vendéglátó csomagok is készen állnak. A 0844 826 1902-es tel. számon lehet érdeklődni, vagy pedig ahospitality@ncfc-canaries.co.uk. email címen.

Adam Drury ajánlólevelét is elolvashatod, angolul:www.adamdrurytestimonial.co.uk címen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik