Vissza a Jövőbe - avagy nagy hullámvasút Newcastle módra: a kanárik kicsontozása után jönnek a fekete macskák - NUFC BLOG TV 5.

Vágólapra másolva!
2015.10.22. 10:10
Címkék
Több mint egy hónap telt a legutóbbi Blog TV bejegyzés óta, de ami késik, az végül csak megérkezik. A csalódást keltő szeptember után végre...

Több mint egy hónap telt a legutóbbi Blog TV bejegyzés óta, de ami késik, az végül csak megérkezik. A csalódást keltő szeptember után végre úgy tűnik feltámad a csapatunk, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Norwich elleni 6-2-es parádés győzelem. A hét végén a Sunderland lehet a következő áldozata az egyre jobb formába lendülő szarkáknak.Több mint egy hónap telt a legutóbbi Blog TV bejegyzés óta, de ami késik, az végül csak megérkezik. A csalódást keltő szeptember után végre úgy tűnik feltámad a csapatunk, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Norwich elleni 6-2-es parádés győzelem. A hét végén a Sunderland lehet a következő áldozata az egyre jobb formába lendülő szarkáknak.

Az adásban láthatjátok az eddig kimaradt meccsek összefoglalóit, a Norwich elleni elsöprő győzelem legjobb pillanatait és egy kis esély latolgatást a Tyne-Wear Derby kapcsán.

Hajrá Szarkák!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik