Utószezon no. 1: Tottenham-Sunderland

Vágólapra másolva!
2014.04.07. 20:04
Most, hogy számunkra már tényleg véglegesen befejeződött a bajnokság érdemleges szakasza, újra felszabadultan nézhetjük a csapat meccseit. Abszolút...

Most, hogy számunkra már tényleg véglegesen befejeződött a bajnokság érdemleges szakasza, újra felszabadultan nézhetjük a csapat meccseit. Abszolút semmi tét nem maradt a hátralévő meccsekre. Az Arse-ot nem fogjuk elkapni az Evertont meg pláne. Ici-pici buksisimogatás azért még járhatna a ManU év végi leelőzéséért, de őszintén idén ez sem akkora nagy szám, max. azért mert mégiscsak címvédők még pár hétig. Marad a drukkolás az Evertonnak, hogy jöjjenek be negyediknek, mert baromira megérdemelnék - az edzőtől kezdve a tulajon át Naismith-ig. A meccseinken pedig reméljünk egy-pár emlékezetes gólt, és a következő szezonra biztató fényt vető megmozdulást, összjátékot.Most, hogy számunkra már tényleg véglegesen befejeződött a bajnokság érdemleges szakasza, újra felszabadultan nézhetjük a csapat meccseit. Abszolút semmi tét nem maradt a hátralévő meccsekre. Az Arse-ot nem fogjuk elkapni az Evertont meg pláne. Ici-pici buksisimogatás azért még járhatna a ManU év végi leelőzéséért, de őszintén idén ez sem akkora nagy szám, max. azért mert mégiscsak címvédők még pár hétig. Marad a drukkolás az Evertonnak, hogy jöjjenek be negyediknek, mert baromira megérdemelnék - az edzőtől kezdve a tulajon át Naismith-ig. A meccseinken pedig reméljünk egy-pár emlékezetes gólt, és a következő szezonra biztató fényt vető megmozdulást, összjátékot.

Elvileg így kezdünk:

Lloris

Naughton - Kaboul - Vlad - Rose

Paulinho - Bentaleb

Lennon - Eriksen - Chadli

Kane - Ade.

Csodálom, hogy Bentalebet egy ilyen tét nélküli utószezonbeli meccsen sem pihenteti a mester. Szét van hajtva szegény srác. Jó látni Palkót a kezdőben, és Vlad visszatérése is örömteli fejlemény. A Sunderland nyilván óriási kockázatot jelent a Lane-en, ezért a 4-4-2 és az Ade-Soldado duó reaktiválása nem merülhetett fel reális alternatívaként.

Nyerni kéne, mert jó lenne ha egyszer valamikor szokásunkká válna, és valahol el kell kezdeni.

COME ON YOU SPURS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik