Hertha: rendőröknek kellett közbelépnie a felkészülési meccs után

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.26. 12:12
null
Emre és Torunarigha a mérkőzés végén szólalkozott össze (Fotó: Bild)
Rendőröknek kellett közbeavatkozniuk a Hertha és a Fenerbahce felkészülési mérkőzése után, mivel hatalmas balhé alakult ki az öltözőfolyosón, a két csapat játékosai egymásnak estek.

 

A 2–1-es berlini győzelemmel záruló mérkőzés után a törökök részéről Emre Belözoglu, míg a németektől Jordan Torunarigha szólalkozott össze először a pályán, majd az öltözőfolyosón folytatódott a vita.

A Hertha támadója, Alexander Esswein próbálta megfékezni az indulatokat, és öltözőbe kísérni a csapattársát, ám ezt Emre nem hagyta annyiban, és rátámadt Torunarighára, majd fizikailag bántalmazta is őt.

Az indulatok egészen odáig fajultak, hogy még a berliniek klubmenedzsere, Michael Preetz is belekeveredett a dulakodásba, hogy védje csapatát.

Az összetűzésnek a rendőrök vetettek véget, így csillapodtak csak a kedélyek, majd mind a két csapat bevonult a saját öltözőjébe.

A helyszíni beszámolók szerint a mérkőzés utáni események egyáltalán nem jellemzik a találkozón történteket, mivel végig sportszerű keretek között zajlott az összecsapás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik