Még a héten eldőlhet Tim Borowski sorsa a német rekordbajnoknál

Vágólapra másolva!
2009.07.15. 13:46
Még a héten döntés születhet Tim Borowski ügyében, mert a Werder Bremen által visszavárt labdarúgó körüli találgatásokat megunta jelenlegi klubja, a Bayern München. A bajor klub figyelmeztette a brémaiakat, aprópénzért nem hajlandók megválni a német válogatott játékostól.
Elsősorban az anyagiakon múlik, visszaöltözik-e zöldbe Borowski
Fotó: Action Images (archív)
Elsősorban az anyagiakon múlik, visszaöltözik-e zöldbe Borowski
Elsősorban az anyagiakon múlik, visszaöltözik-e zöldbe Borowski
Fotó: Action Images (archív)
Elsősorban az anyagiakon múlik, visszaöltözik-e zöldbe Borowski

Mint ismeretes, Tim Borowski tavaly ingyen érkezett a német rekordbajnokhoz a Brementől, ám a nagy felhajtás dacára a játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A bajorok így szívesen lemondanának róla, ráadásul Brémában még mindig rendkívül népszerű a 29 éves középpályás.

A régóta húzódó ügy legérzékenyebb pontja természetesen a pénzügyi megegyezés. Amellett, hogy a Bayern München minimum ötmillió euróra tartja a labdarúgó értékét, a brémaiak fejét az is fájdíthatja, hogy gazdasági helyzetük nem teszi lehetővé, hogy a bajoroknál kapotthoz hasonló summát biztosítsanak Borowskinak.

A sok találgatás ellenére konkrét ajánlat még nem érkezett a lengyel származású labdarúgóra, mondta el Uli Hoeness menedzser. „A Werder hivatalosan még nem keresett meg minket Borowski ügyében, és ha Klaus Allofs olcsó üzletre számít, nagyon meg fog lepődni a tárgyalások során. Mindenesetre ehhez Allofs úrnak el kell látogatnia Münchenbe, addig nincs is miről beszélnünk” – nyilatkozta a német szakember a Bild hasábjain.

A Werder Bremen részéről nagyon bizakodóak, ám Klaus Allofs menedzser szavaiból az is kiderül, hogy továbbra is a földön járnak: „Brémában mindenki nagyon szeretné, hogy Tim újra nálunk játsszon, de ehhez az is kell, hogy elfogadja az ezzel járó fizetéscsökkenést” – mondta Allofs a német sajtónak.

Borowski mellett a brémaiak Claudio Pizarróra, a Chelsea perui válogatottjára is kivetették a hálójukat, akinek játékjogáért kétszer annyit kér a londoni csapat, mint amennyit Borowskiért sajnálnak kifizetni a Weser folyó partján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik