Világfutball: bombagól a Vidi- csatártól, Újpest helyett Panama

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 13:48
Arturo Álvarez, a Videoton csatára a salvadori válogatottal 2–0-ra legyőzte a Közép-amerikai Kupa (Copa Centroamericana) utolsó csoportmeccsén Belize legjobbjait, így a bronzmeccsen is ott lehet.

Arturo Álvarez a Guatemala elleni mérkőzésen csak a 62. percben állt be, s ekkor 2–1-es vereséget szenvedett nemzeti csapata, három nappal később viszont már a Vidi csatárával a kezdőben nyert Salvador 1–0-ra Honduras ellen. s ekkor 2–1-es vereséget szenvedett nemzeti csapata, három nappal később viszont már a Vidi csatárával a kezdőben nyert Salvador 1–0-ra Honduras ellen.

Az utolsó csoportmeccsen Belize válogatottját is legyőzték Álvarezék (a Videoton támadója hatalmas gólt vágott, a másik találatot pedig a korábban Győrben is megforduló Rafael Burgos szerezte), így Guatemala mögött végeztek a négyesben, és szombaton a bronzért játszhatnak Panamával.

A vidi.hu tájékoztatása szerint így Álvarez az Újpest elleni vasárnapi bajnokin biztosan nem lehet ott, csak a jövő héten tér vissza Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik